Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítene, ha a barátnöd ilyesmikre költene?
Figyelt kérdés
Ha nagyon szeretnè a luxus kozmetikumokat, szóval 3-7 ezer Ft egy sminktermékre, 15-20 ezer egy parfümre....2015. szept. 27. 00:13
11/13 anonim válasza:
Ez sehol sem luxus kozmetikum....ha egy jó minőségű alapozót akarok venni, ami nem folyik le 1 óra után az arcomról és nem kezdi ki a bőröm, akkor az olcsóbb kategória is 3-4 ezernél kezdődik.
Ezek a teljesen normális drogériás árak, mégcsak nem is egy márkás MAC vagy akármi, mert azt nem kapsz 3-7 ezer Ftért.
A parfüm meg főleg, bár én nem nagyon használok, de az azért nem egy olyan dolog, amit minden héten veszel. Ha minőségi parfümöt akarsz, akkor ott is csak azt tudom mondani, hogy egy 15ezres parfüm egy teljesen korrekt, középárkategória.
13/13 anonim válasza:
Itt a gyakoriság a lényeg és hogy milyen keretből gazdálkodva teszi ezt. Én férfiként nem vagyok piperkőc, de mindig van legalább két márkás parfümöm, 50 ezer a kettő, még egy barátnőm sem szólt hogy ideges lenne emiatt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!