Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy kapcsolatban titeket idegesítene ha a srác nagyon romantikus lenne?
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok romantikus,de a legelső barátnőm nagyon ezt igényelte és félek hogy ezzel a jelenlegi barátnőmet aki nekem az Igazi :) felidegesítem.Am abból áll hogy írok neki verset meg szerelmes levelet,meg van amikor meglepem virágal stb.2015. ápr. 28. 18:22
1/5 anonim válasza:
Dehogy zavarna, sőt! :) Mondjuk versek és levelek nélkül is megvagyok, de a virág vagy romantikus vacsora, fürdő, mindig nyerő nálam.
2/5 anonim válasza:
ez csak tőle függ. én valószínűleg a falra másznék ha állandóan verset írna nekem. alkalmakra belefér.
3/5 anonim válasza:
Minden jó,ha nincsenek túlzások.
4/5 anonim válasza:
Engem egyenesen taszítana, ha valaki túlzásba esne. Nem rossz, ha van érzelmi oldala is egy pasinak, na, de azért nálam, ha már túl csöpögős, az már negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!