Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés
Kire mondjâk,hogy szégyentelen? Pàrom ezt mondta ràm,h szegyentelen no.

2017. júl. 20. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mire fel mondta ezt?
2017. júl. 20. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Ehhez kell a háttér. De általánosságban aki magamutogató, obszcén a beszéde, és / vagy megcsalta a párját.
2017. júl. 20. 12:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Leloktem magamrol veletlen.
2017. júl. 20. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Erkölcstelen, szánalmas, sajnálatra méltó, utolsó, aljadék, semmitérő, nulla, szóra sem érdemes, Taigetosz-pozitív, nőies viselkedést hírből sem ismerő, léha... De a rhibanc összes szinonímája is felhozható. (Ne haragudj, Kérdező, nem ismerem a szituációt, amiben vagytok/voltatok, csak válaszoltam a kérdésre.)
2017. júl. 20. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
#4! Nyugodj le. :D Inkább írj, ha te vagy !?? :D
2017. júl. 20. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Aki a közvélekedés szerint szégyenletes dolgokat követ el, de nem szégyelli magát miatta.
2017. júl. 20. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Hatos megelőzött. Én akkor mondtam az exemre, mikor a farkam fogdosta nyilvános helyen.

30/f

2017. júl. 20. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Ijjá more lelökted magadról véletlen?? Azt még itt is hazudol?? Véletlen mi?? Te Szégyentelen nem tudod hol a helyed asszony létedre?? Lemerted lökni magadrol?

Ezért vagy szégyentelen mert nem tisztelted az uradat.

😅 romungro banda

2017. júl. 20. 20:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Ertem...
2017. júl. 20. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem feltétlenül rossz a helyzet, hangsúlytól függően nem rögtön szakítóok a dolog...

Párom nekem is simán mond ilyet, ha pl. játszadozom vele, vagy nyilvános helyen bújunk össze, ahogy fentebb is írták... Évődő beszólás, de attól még nem tart ribinek.

Nyilván lehet sértően is mondani ilyet, de nem törvényszerű, nem mindegy a szitu meg a hangsúly.

2017. júl. 21. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!