Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem onzoseg?
Figyelt kérdés
Parom ilyet szol, megyunk nyaralni, de o fogja kivalasztani, hogy hova,nekem ebbe nincs beleszolasom, es nem mondja el, hogy hova megyunk. Azert mondjuk en nem szivesen utaznek 6orat pl.valahova,mert napi szinten utazok munkam vegett..de fogadok ezt se veszi majd figyelembe.2017. júl. 13. 14:15
1/9 anonim válasza:
Kérdezted, hogy mi az oka ennek? Nem lehet, hogy neked tervez valami meglepetést?
2/9 anonim válasza:
Vagy csak szimplán ő fizeti esetleg meglepetés....ki tudja.
30/f
3/9 anonim válasza:
Netán meg akar lepni ?:)
Én is csináltam már ilyet. Meglepetésnek szántam. Csak az időjárásra voltam hajlandó kitérni és arra, hogy mivel megyünk.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem meglepetes, csak nem akarja, hogy beleszoljak a helyszinbe stb..
2017. júl. 13. 15:08
5/9 anonim válasza:
Mondanám neki, hogy akkor megy egyedül, meg én is megyek oda, ahol nekem tetszik.
6/9 anonim válasza:
Szegény... elvisznek meglepetés nyaralásra, és még esetleg utazni is kell hozzá... szegény...
7/9 anonim válasza:
Elég bunkó - neked mi a jó egy ilyen "kapcsolatban"?
8/9 A kérdező kommentje:
Es az a legjobb, hogy meg sem beszeltůk rendesen, hogy nekem mikor lenne jó, hanem valamit felreertett, es most balhezik, hogy nem akkor megyünk,mikor o akarja. En meg máskor erek ra,mert dolgozom.
2017. júl. 15. 16:37
9/9 anonim válasza:
A pasid erőszakos és hülye. Nekem már csak az exem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!