Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nem gondoljatok hogy ez onzoseg? Es kozben az egyenlosegrol pampogtok?
Sok lany azert nem lep/ir/szol a sracnak, mert fel a visszautasitastol. Ezert inkabb meghagyja a sracnak a rosszat, vagy hagyja eluszni a hajot.
Szanalom
Ha átlagos lány vagy (nem dagadt, nem csúnya), évente 10-20-50-100 kezdeményezésben van részed férfiaktól attól függően, hogy mennyire élsz aktív szociális életet és jársz el otthonról.
Ha átlagos kinézetű srác vagy (nem dagadt, nem csúnya), évente 1-2 kezdeményezésben van részed nőktől talán esetleg maximum.
Nem, a nőket nem zavarja ha elúszik a hajó, mert általában jön az újabb hamarosan.
Ez szerintem nagyban függ a neveltetéstől. Sok lányba beletáplálták azt, hogy a férfiaknak kell lépniük, udvarolni. Azért ezt nehéz levetkőzni.
Én mondjuk pont a vagány típus vagyok, fiatalon szerettem "vadászni". Kiszemelni egy srácot, odamenni, flörtölni, és látni a szemében, hogy felkeltem az érdeklődését. Nem rossz dolog ez se, páromat is én szedtem össze, úgymond. De azért nagyon sajnálom, hogy az életemből kimaradt, hogy a pasik udvaroljanak, virágot hozzanak, meghódítsanak. Nem vagyok türelmes fajta. Ha kell, teszek érte.
Nem tartozom az itteni nogyulolok korebe, sot...
De itt annyi retardalt ember van mindket oldalon hogy felbsz
3- Egyet értek, de azért pasikból is van pár nagyon félresikerült itt :)
Engedd el. Ez csak egy portál, ami elég hamis képet ad.
Én nem kezdeményeztem soha és nem is fogok. Kövezz meg nyugodtan. :)
Magával a kezdeményezés gondolatával nincs bajom, viszont sajnos sok srác értelmezésében ez azt jelenti, hogy a csaj csalogassa ki a csigaházából. Számomra a teszetoszaság taszító, annyi töke legyen, hogy elhív valahová. Ehhez hozzátartozik, hogy én sem öltöm fel a pléhpofát, hanem jelzem, hogy próbálkozhat... :) De ha egyértelművé teszem, hogy nagyon is szimpatikus számomra, de mégsem lép, akkor vagy nem szeretne semmit vagy nagyon félénk, ami nálam nagy vízválasztó. Ez van.
Kérdező, ez nem önzőség, hanem gyávaság, megfűszerezve némi elvtelenséggel.
Ugyan valóban lesz kb. fél százaléknyi lány, aki kezdeményez, de a többség inkább átvált a régimódi patriarchális megközelítésre, ha kockáztatni kéne az önbizalmát. Olyankor már annyira nem sejlik fel az üvegplafont két kézzel döngölő, a patriarchátus ellen kiegyenesített szelfibotokkal felsorakozó "erős" nők serege...
Hypocrisy FTW!
Remélem a vadóc és menő nőcik, akik maguk "szedik fel" a párjaikat felfogják, hogy nőként ötvenszer könnyebb felszedni egy férfit, mint férfiként egy nőt.
Ha egy nem túlságosan csúnya és nem is túlságosan dagadt nő (tehát átlagos vagy az feletti) kezdeményez nálam, 99% hogy legalább a szexig elmegyek vele. Ez nem "felszedés". A férfiakból 100-ból 98-an legalább a szexig elmennek veled ha nem vagy tényleg nagyon ronda vagy nagyon dagadt és rájuk hajtasz.
Én átlagos, átlagosan jól kinéző srácnak tartom magam és évente kb 1-2 alkalommal fordul elő velem, hogy egy legalább elfogadható kinézetű lány rám hajt akár személyesen, akár facebookon kezdeményezve. Eddig mindig legalább szex lett a dologból. Már akkor tudtam hogy szex lesz, amikor rám írt vagy megszólított és láttam két másodpercen belül hogy megdugnám-e vagy sem, kinézet alapján.
Ha tényleg tetszik a srác, kezdeményezek nála, de a magam módján. Tehát nem fogom elhívni randizni, de biztos megteszek mindent, hogy a közelébe kerüljek, beszélgessünk, adott esetben megérintsem.
Amikor fenn voltam társkeresőn, én is írtam rá férfiakra, de csak azokra, akik ténylegesen megfogtak a profiljuk alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!