Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, nem gondoljatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nem gondoljatok hogy ez onzoseg? Es kozben az egyenlosegrol pampogtok?

Figyelt kérdés

Sok lany azert nem lep/ir/szol a sracnak, mert fel a visszautasitastol. Ezert inkabb meghagyja a sracnak a rosszat, vagy hagyja eluszni a hajot.

Szanalom

2016. máj. 12. 22:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Én az egyenlőségben nem hiszek, bocs. Ha tetszik valaki, jelzem neki, ha nem reagál, ez van. Nem fogok rámászni senkire, azzal csak rossz tapasztalatom van. Nem mondom, hogy nem keresem az illetővel a lehetőséget beszélgetésre, nem próbálok a közelébe kerülni, de ha nem látok visszajelzést, nem futok teszetosza pasik vagy olyanok után, akit nem érdeklek. Igenis mondja ki ő, hogy érdeklem, vagy legalább mutassa, és ha érzem, hogy nem olyan szekér után futok, ami nem vesz fel, akkor onnantól én is nyíltabb leszek, és akár kimondom, igen, te is érdekelsz engem, tetszel, tegyünk egy próbát.
2016. máj. 13. 03:20
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

11-es

Most figyeld a kezemet, emrt csalóol.

Van-e probléma a hozzáállásommal(ffi vagyok), ha "Ha tetszik valaki, jelzem neki, ha nem reagál, ez van. Nem fogok rámászni senkire, azzal csak rossz tapasztalatom van. Nem mondom, hogy nem keresem az illetővel a lehetőséget beszélgetésre, nem próbálok a közelébe kerülni, de ha nem látok visszajelzést, nem futok teszetosza NŐK vagy olyanok után, akit nem érdeklek. Igenis mondja ki ő, hogy érdeklem, vagy legalább mutassa, és ha érzem, hogy nem olyan szekér után futok, ami nem vesz fel, akkor onnantól én is nyíltabb leszek, és akár kimondom, igen, te is érdekelsz engem, tetszel, tegyünk egy próbát."

2016. máj. 13. 07:40
 13/24 anonim ***** válasza:

Jav: mert csalok

Bocs, merül az elem a billentyűzetben...

2016. máj. 13. 07:41
 14/24 A kérdező kommentje:

Fozni tudsz?

2016. máj. 13. 09:04
 15/24 anonim ***** válasza:
34%

12:

Én férfiként egyetértek a 11-essel, a férfinak kell kezdeményezni, hiszen ahogy ő is írta nem vagyunk egyenlőek, nem vagyunk egyformák. A két nem más sok mindenben.

2016. máj. 13. 09:05
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy sincs még egyenlőség, elég, ha azt nézed, hogyan viszonyulnak a két nemhez. Ez most hülye példa, de ha pl. megnézel egy fail videót, ha egy srác részeg és baromkodik, akkor röhögsz rajta, ha egy csaj, akkor az első gondolatod az, hogy "ostoba p..csa". Ugyanez szórakozóhelyen, a röhögő lánycsapat nevetséges, egy fiú banda meg csak jól érzi magát.

Lehet azon sírni, hogy a srácoktól elvárt a kezdeményezés, de attól neked nem lesz jobb. A lányok még mindig a magabiztosságot szeretik, a magabiztos pasi pedig kezdeményez.

2016. máj. 13. 09:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nőként azért nem feltétlenül ugyanolyan egy kezdeményezés, mint férfiként. Gyávák mindkét nemben vannak, velük én sem foglalkozom. Amikor azt mondom, hogy én kezdeményezek a férfiaknál, az nem azt jelenti, hogy rebegtetem a pilláimat, de azt sem, hogy rámászok. Megteremtek egy olyan hangulatot, közeget, hogy ő is bátran merjen lépni, ha erre lehetőség adódik, ehhez pedig kell az is, hogy feltérképezzem, hogy szabad-e a terep, mire vevő a másik, és természetesen nem kezdeményezek minden második embernél, csak olyanoknál, akikkel én is el tudnék képzelni mondjuk egy párkapcsolatot akár egy életre szólóan (nekem nem pálya a szexkaland, bocs, lehet, hogy azt minden bokorban találnék, de annyi nekem nem elég, ahhoz elég a kezem és a fantáziám is). Nyilván nem célravezető, hogy némaságba burkolózok, és a gondolataim nyilait küldöm felé, hátha veszi a jelet, mint egy WiFi antenna. Ezeknek is megvan a trükkje, beszélgetés, tettek, poénok formájában, és eddig mindkét exemnél így sikerült. Néma gyáva kukac egyik sem volt, azok az én módszeremnél sorra megbuknak. De a férfiak sem bánják, ha adjuk alájuk a lovat, mert akkor ők is bátrabban fel mernek lépni (persze nem azokról beszélek, akik beszólogató stílusban mindenkinek odanyögnek valamit, vagy szex miatt készek végigmenni a fél országon, ezeket nem veszem komolyan).
2016. máj. 13. 09:52
 18/24 anonim ***** válasza:
93%

1. Nem egyenlőségről "pampogunk", hanem egyenjogúságról, ami azt jelenti, hogy jogunk van nekünk is tanulni és dolgozni, dönteni a sorsunkról. Vagyis ilyen piti helyzeteknél maradva, jogunk van kezdeményezni. De attól még nem kötelező. Nektek sem az, max elsétálunk egymás mellett, mert egyikünk se akar megszólalni. Sok ilyen van.

2. Elég sok pasi is hagyja elúszni a hajót, és vegyük észre, hogy a történelem során nagyjából mindig vagy a szülők, vagy a pasik kezdeményezték a kapcsolatot, tehát nekünk ez egy új helyzet. Szerinted szánalmas, ha valaki nem tud megfelelően helyt állni egy új helyzetben. Szerintem meg rosszabb az, aki a régi, megszokott helyzetben nem tud.

3. Nem kell itt sírni megint, hogy mennyivel nehezebb nőket felszedni, mint férfiakat. Az életben semmi sem könnyű, de mindig lesz olyan, hogy valami éppen könnyebb valakinek, mint másoknak. Szedd össze magad és küzdj, mert azt borítékolom neked, hogy a nyafogás nem visz sehova. De az tény, hogy nyafogni könnyebb.

2016. máj. 13. 10:20
 19/24 anonim ***** válasza:

16: Ez jó nagy bullshit, hogy ilyen egyoldalúan mutatod be a dolgokat.

Bizonyos dolgokban a férfiaknak jobb, bizonyos dolgokban meg a nőknek.

2016. máj. 13. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:
50%

Hát lépni különösebben én sem szoktam, nem félek a visszautasítástól, de k.rvára nem az én dolgom ez nőként. Ha meg nem lép sehogy se, akkor máskor is gyáva lenne. A mostani barátom is félénkebb típus, annyi elég volt, hogy ráköszönjek, és utána már tudott ő nyitni. Én maximum mosolyogni szoktam, meg nézni a másikat, ha úgy van, ha beszélő viszonyban is vagyunk, akkor 1-2 apróságot, viccesebb dolgot is elsütök esetleg, de leginkább a mosolygás a fontos. Ha valaki ezek után se lép, az az ő baja, én hiszek a konvenciókban és nem mászok senkire sem. Mondjuk nem is kellett soha. :D

De mi ez a sértődött hangnem, mi történt, ami ennyire felzaklatott?

2016. máj. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!