Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok, nem gondoljatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nem gondoljatok hogy ez onzoseg? Es kozben az egyenlosegrol pampogtok?

Figyelt kérdés

Sok lany azert nem lep/ir/szol a sracnak, mert fel a visszautasitastol. Ezert inkabb meghagyja a sracnak a rosszat, vagy hagyja eluszni a hajot.

Szanalom

2016. máj. 12. 22:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Igen tudok főzni. Nem vagyok profi szakács, de a húslevesemre, paprikás krumplimra, chilis babomra még soha nem volt panasz :)
2016. máj. 13. 12:47
 22/24 A kérdező kommentje:

Mondom, nem vagyok se frusztralt se semmi bajom a nokkel, sem az ostoba fiukkal. Egyszeruen csak betelt a pohar a sok hulye kerdessel es valasszal. Persze ezek nem jelentik az osszes not/fiut, de ami hulyeseg, az jobban felcseszi az embert, mint ami normalis. Ma mar le is nyugodtam, mert nem neztem fel ide:D

Chilis bab forevo

2016. máj. 13. 13:48
 23/24 anonim ***** válasza:
#19: Szóval a kérdéssel nincs baj? Ja, mert az arról szól, hogy mennyivel jobb a nőknek. Valóban úgy van, ahogy írod, pont azért hoztam fel ellenpéldát, de látom, az már nem számít.
2016. máj. 13. 17:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha megfigyeled, az egyenjogúság, egyenlőség akkor kell csak nekik, mikor hasznuk van belőle. A jogoknál nagyon tudják döngetni a melleiket az egyenjogúságról, hogy idáig zeng mint a tamtamdob, aztán mikor a kötelességekről van szó, egyből eszükbejut, hogy ők igazából gyönge nők, és ez+az "a férfi dóga".

Hja kérem, a feminizmus addig tart, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre. Minden szentnek maga felé hajlik a keze, szokás mondani...

Részemről semmi gond, nye problemá, ha a nő régimódi, és igenis kezdeményezzen a pasas, mert "ez az ő dóga", hiába két emberről szólna a PÁRkapcsolat, de akkor a jogokat se akarja. Maradjon meg a konyhában, mossa a szennyest, érje be kevesebb fizetéssel, és egyéb, és egyéb. Ahogy Aladdin mondta Jaffarnak anno: "Azzal más is együtt jár".

Olyan, hogy ide nekem az oroszlánt is, de minden kötelesség a férfié, na OLYAN nincs.

Sok lány azért nem lép, nem ír meg nem szól a srácnak, mert úgy fennhordják az orrukat, akkorák az igényeik, hogy az egyszerű földi halandókat észre sem veszik, csak a legjobbal hajlandóak beérni.

Én nem fogok egy lánynál se kezdeményezni, nem fogok ezzel ütőkártyát adni a kezébe. Ha akar valamit, majd ő odajön és kezdeményez. Máskülönben nem lesz semmi - se most, se máskor.

"Ez csak egy portál, ami elég hamis képet ad."

Ööö az ugye megvan, hogy akik kommentelnek, azok valódi létező személyek, és odakint sétálnak az utcán? A GYK nem egy számítógépes játék, hanem a valóság.

"Én nem kezdeményeztem soha és nem is fogok. Kövezz meg nyugodtan. :)"

"Én az egyenlőségben nem hiszek, bocs. Ha tetszik valaki, jelzem neki, ha nem reagál, ez van. "

Hajrá, magatokon kívül senkivel nem toltok ki ezzel, de csak nyugodtan :) a pasival majd összejön olyan lány, aki mer kezdeményezni. Az ő nyeresége a ti vesztesétek.

"Én férfiként egyetértek a 11-essel, a férfinak kell kezdeményezni, hiszen ahogy ő is írta nem vagyunk egyenlőek, nem vagyunk egyformák."

Oké, majd kíváncsi leszek, az ötszázezredik bunkó elutasítás után is ez fogod-e vallani.

2021. jan. 25. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!