Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy ez így nekem nem jó?
Ülj le vele nézz a szemébe és mind el ugyanazt, amit itt leírtál.
Aztán ne hagyd, hogy szétpoénkodja vagy besértődjon mielőtt átbeszélitek
Kérdező, 100%-osan ugyanebben a szituációban voltam. Mi is fél éve éltünk együtt, ugyanezek a problémák jöttek elő. 3 hónapot még húztuk, aztán odáig fajult, hogy olyan ideges tudott lenni néha apróságokon, hogy attól féltem megüt.
2 hete szakítottam, elköltöztem, azóta kiegyensúlyozott az életem.
Beszélj vele tényleg, de ha nem látsz javulást, lépj. Nem szégyen kilépni egy nem működő kapcsolatból.
20L
"Az első percben besértődne, az a baj."
Nem, ez nem baj. Sőt!
Minden külső megfog, belső megtart, meg a szex a jó kapcsolat alapja, és hasonló bullshit közhelyek kék szemben a párkapcsolatok valójában a kommunikáción múlnak.
Ha nincs megfelelő belső kommunikáció, ha nem lehet a problémákat, vágyakat, célokat átbeszéltük akkor az a kapcsolat halott. Csak idő kérdése, hogy ez mikor derül ki, de attól még halott.
A barátod egyszerűen túl éretlen egy párkapcsolathoz, ha ilyen szituációban a rögtön besédtődős menekülést választja. (Hidd el, tudom miről beszélek, én is voltam ilyen, és én is túl éretlen voltam, szét is ment pár kapcsolatom, mire ezt megtanultam, és benőtt a fejem lágya).
Sajnos erre nincs más megoldás, nem nőhetsz fel helyette, nem oldhatod meg ecyedül az ő flegmázását, ha ő nem akar tenni, akkor nincs rá gyógyír.
Eddig "viselkedett", most, hogy úgy érzi levadászott magának, mér egyre inkább előjön az igazi arca. Lesz ez még rosszabb is, ha vele maradsz.
Én sohasem gondolom a kedvesemről, hogy hülyeséget mond, ha nem értem, megkérdezem.
És kommunikálunk bizony kényes konfliktushelyzeteken is, azért vagyunk még mindig együtt, és egyre csak megerősödve.
Ezért is egyre jobban szeretjük egymást.
Te meg egy zombiképzőt találtál, mikor érezted utoljára azt, hogy ő szeret, becsül téged - örül, hogy veled lehet?
én egy órája se, de még fogom ma vagy nem tudom hányszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!