Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tanulok, ő dolgozik. Ilyenkor hogy értessem meg vele?
Sziasztok! A problémám a következő: együttélünk a barátommal, és az édesanyjával. Most jön a vizsga időszakom, mivel én még tanulok. (matematika szak) Ha nem megyek suliba, hanem itthon vagyok, akkor szerinte egész nap nem csinálok semmit, miért nem tettem meg ezt vagy azt. Abban igaza van, hogy kicsit lusta vagyok, de már kezd felidegesíteni az, hogyha megkérdezi, hogy mit csináltam, és én azt válaszolom, hogy tanultam, akkor erre az a válasza: aha, szóval ma se csináltál egész nap semmit.
Nagyon felidegesít ezzel, meg ha az egyetemen vagyok, és mondjuk bent vagyok 8-18ig úgy, hogy van 1,5 óra szünetem, akkor máris azt kapom, hogy hát így könnyű. Nem tudom, mit tegyek, mert hiába mondom el neki, hogy egy óra kb 1,5órás, és ha utána rögtön jön egy, akkor azért kell utána az a másfél óra, hogy kicsit „kipihenjem” magam. Hogyan kezeljem ezt az egészet?
ismerek olyat, aki napi 16-18 órát tanul vizsgaidőszak előtt, és sírva stresszeli szét az agyát. Na az ilyennek tuti nem mondanám, hogy lusta.
Ellenben egy mosogatás/bevásárlás/porszívózás/ebéd összedobása bizonyára beleférne a te mindennapodba mikor egész nap otthon tanulsz.
Nem kellett volna csupasz valaggal anyósodhoz költözni.Egyébként nyugi,én is utálom,amikor olyan dolgokba szólnak bele,amihez nem is értenek,de te választottad az oda költözést,neked kell alkalmazkodni.
Aki nincs benne ebben a rendszerben,annak 90%ban tépheted a szádat bármeddig,úgyse fogja megérteni,mert nem tapasztalta.Én is utálom,amikor azt mondja valaki,hogy "ja,jó,hiszen csak tanulsz".Erre szoktam mondani,hogy baxki,akkor menj levelezőre és diplomázz le.Nyugi,utána kussti van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!