Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tanulok, ő dolgozik. Ilyenkor hogy értessem meg vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A problémám a következő: együttélünk a barátommal, és az édesanyjával. Most jön a vizsga időszakom, mivel én még tanulok. (matematika szak) Ha nem megyek suliba, hanem itthon vagyok, akkor szerinte egész nap nem csinálok semmit, miért nem tettem meg ezt vagy azt. Abban igaza van, hogy kicsit lusta vagyok, de már kezd felidegesíteni az, hogyha megkérdezi, hogy mit csináltam, és én azt válaszolom, hogy tanultam, akkor erre az a válasza: aha, szóval ma se csináltál egész nap semmit.

Nagyon felidegesít ezzel, meg ha az egyetemen vagyok, és mondjuk bent vagyok 8-18ig úgy, hogy van 1,5 óra szünetem, akkor máris azt kapom, hogy hát így könnyű. Nem tudom, mit tegyek, mert hiába mondom el neki, hogy egy óra kb 1,5órás, és ha utána rögtön jön egy, akkor azért kell utána az a másfél óra, hogy kicsit „kipihenjem” magam. Hogyan kezeljem ezt az egészet?

2017. máj. 24. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tuladjonképpen most KI AZ, aki beszólogat: az "anyós" vagy a barátod?

Mert ha az anyós, az kisebb probléma, de ha a barátod, akkor nincs semmi értelme a kapcsolatnak.

2017. máj. 25. 07:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Menj el valahova, legyetek külön!
2017. máj. 25. 08:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló, vagyis páromnak.

Megoldások lehetnek:

Ne azt mondd, hogy tanultál, hanem hogy kidolgoztam a tételeket, megértettem az analízis egyik részét. A tanulás olyan semmilyennek tűnik, de hidd el ha azt mondod,hogy Boltzmann-eloszlás vagy limesz, Young-tétel (bocsi, nem vvagyok matek szakos és igyekszem elfelejteni az analízist... :DDD, de a nagy nevek mindig jól hangzanak ) akkor nem fog tudni rá mit mondani. Ekkor ha elmosogatsz vagy valamit megcsinálsz az elég.

Menj be az egyetemre és ott tanulj. Ha kérdezik mit csináltál, akkor mondd meg, hogy a dolgodat/dolgoztál valamin.

Aki nem tanult szigorú szakon, nehezen érti meg, hogy milyen is a vizsgaidőszak, hogy az megterhel. Ez az ő gyengesége nem a tiéd. Ne foglalkozz vele

2017. máj. 25. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!