Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom menekül az összeköltöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom menekül az összeköltözéstől?

Figyelt kérdés
Párommal mindketten 24 évesek vagyunk, négy éve együtt. Most fejeztük be a mesterit, mindkettőnknek jól fizető állása van szinte két éve. Szerintem aktuális lenne az összeköltözés (még szülőknél lakunk), de ő már egy éve halogatja és nem akar egy belátható időpontot se kitűzni, mivel kényelmes neki otthon anyuékkal(semmi házimunkát nem kell végeznie). Most én vagyok itt az abszurd vagy nem normális a hozzáállása

2017. júl. 2. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

És annak mi értelme van, hogy letáboroztál 17 évesen egy ember mellett?

Vissza fog ez majd ütni.

2017. júl. 2. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
11es, ő a Társam. Mond ez neked valamit? Ha tényleg érdekel, megpróbálhatom elmagyarázni, hátha megérted. (Privátban, ne offoljuk szét a kérdést). Lehet, hogy vissza fog ütni. De amennyi szépet megéltünk együtt, azért hálás vagyok, akárhogy is alakul a jövő. Kérdező, fenntartom a véleményem, hogy beszéljètek meg, mi a valós oka, hogy megrekedtetek a járásnál. 8as voltam.
2017. júl. 2. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne tervezz vele nagyon.

Ha már ez is probléma neki, mi lenne ha még gyereketek is lenne?

2017. júl. 3. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi a fenének vagy olyannal aki ennyire életképtelen ? Semmit nem csinál otthon és ilyen emberrel akarsz összeköltözni? Egy nagy csecsemő. Nálad sincs minden rendben ha ilyen emberrel tervezel. Azért, hogy most Te legyél majd az anyja helyet anyja és ingyen cselédje? Majd hűtőig nem fog elmenni, csak odaszól, hogy éhes Te meg majd ugrasz, hogy melegíts a kaját és elé rakd? Akkor vállalja takarítást heti párórában, legyél bejárónő, akkor legalább pénzt is kapsz érte. Azt ne gondold a Te kedvedért majd felnő és kiveszi a részét a dolgokból. Egy csekket nem tud fel adni szerintem, rendezhetsz. Fejbe tarthatsz majd mindent Te.
2017. júl. 3. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A párod jól érzi magát a mama-hotelben. Te is ugyanúgy ki szeretnéd szolgálni, mint az anyja? Ha nem, keress magadnak valaki mást. Ez az ember társnak nem alkalmas, ő csak egy nagyra nőtt gyerek. De ha megígéred neki, hogy ugyanúgy kiszolgálid mint az anyja, cserébe megtarthatja az egész fizetését (feltételezem, a szüleinek se add haza), akkor ráveheted, hogy összeköltözzetek. De az jó lenne neked?
2017. júl. 10. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!