Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sokat dolgozik és ha nem dolgozik akkor horgászni megy . Menekül tőlem?
:D Egy darabig nekem is volt ilyen pasim.
Akkor bukott le, mikor úgy ment el két napra horgászni, hogy a botokat otthon felejtette.
Akkor lett belőle ex.
Teljesen egyértelmű, hogy te a házvezetőnője vagy, aki kitakarít, rendben tartja a házat és főz meleget, mire hazaér. És pont. Ezért van az, hogy pattog, ha valami nincs kész.
Azt nem értem, hogy akkor mi van, ha ő nem akarja, hogy te dolgozz? Téged ez visszatart bármitől?
Úgyhogy te is elfogadtad ezeket a feltételeket a kényelmes életért cserébe. És ha már egyszer egész nap otthon vagy, tényleg ráérsz mindent megcsinálni. ;) Ezért "fizet" téged.
Ha nem tetszik a rendszer, akkor meg otthagyod. De hát akkor ugye vége az arany életnek, költözni nincs kihez, nincs miből, és dolgozni meg nincs nagy kedved. Eltaláltam?
Nem magához akar láncolni, a házvezető női szerephez - elég eredményes is.
Hogy nem szeret semennyire, az világos ennyiből is.
Szerintem szeret csak mivel sokat dolgozik szeretne kicsit kikapcsolódni. Te mint a párja ott vagy neki ezt ugye természetesnek veszi, és azt is hogy neked is elég az idő amit együtt töltötök.
Próbáljon kevesebbet dolgozni és legyetek együtt, beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!