Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom sokat dolgozik és ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sokat dolgozik és ha nem dolgozik akkor horgászni megy . Menekül tőlem?

Figyelt kérdés
Csak este jön haza mindennap, vasárnaponként is ahelyett, hogy együtt tölthetnénk a napot elmegy horgászni. Ha rideg vagyok hozzá bújik ő de ha én bújok hozzá ő rideg.Együtt élünk. Mindig azt főzöm amit kér. Rendben tartom a házat. Ha kivan takaritva nem szól semmit de ha valamit bem csinalok meg rögtön mondja. Ő tart el. Nem akarja hogy dolgozzak úgy érzem ezzel jobban magához akar láncolni.

2016. okt. 30. 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
A párom válasza erre, az, hogy mára jobban szeret horgászni, mint én. A sátorban meg lehet romantikázni két hal között.
2016. okt. 30. 08:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Engem nem visz magával soha. Vagy egyedül megy vagy egy haverjával. Én több időt szeretnék eltölteni vele. De ő nem szakìt időt rám...
2016. okt. 30. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Megcsal egy férfival.
2016. okt. 30. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

:D Egy darabig nekem is volt ilyen pasim.

Akkor bukott le, mikor úgy ment el két napra horgászni, hogy a botokat otthon felejtette.

Akkor lett belőle ex.

Teljesen egyértelmű, hogy te a házvezetőnője vagy, aki kitakarít, rendben tartja a házat és főz meleget, mire hazaér. És pont. Ezért van az, hogy pattog, ha valami nincs kész.

Azt nem értem, hogy akkor mi van, ha ő nem akarja, hogy te dolgozz? Téged ez visszatart bármitől?

Úgyhogy te is elfogadtad ezeket a feltételeket a kényelmes életért cserébe. És ha már egyszer egész nap otthon vagy, tényleg ráérsz mindent megcsinálni. ;) Ezért "fizet" téged.

Ha nem tetszik a rendszer, akkor meg otthagyod. De hát akkor ugye vége az arany életnek, költözni nincs kihez, nincs miből, és dolgozni meg nincs nagy kedved. Eltaláltam?

2016. okt. 30. 09:49
 5/9 omba ***** válasza:

Nem magához akar láncolni, a házvezető női szerephez - elég eredményes is.

Hogy nem szeret semennyire, az világos ennyiből is.

2016. okt. 30. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyilván nem szeret, csak kihasznál. Inkább elmegy horgászni és este jön haza, mitn hogy veled legyen egész nap. Ez világos mint a nap. De ezt inkább vele kellene megbeszélned, és ha ennyire zavar, hagyd ott...
2016. okt. 30. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem szeret csak mivel sokat dolgozik szeretne kicsit kikapcsolódni. Te mint a párja ott vagy neki ezt ugye természetesnek veszi, és azt is hogy neked is elég az idő amit együtt töltötök.

Próbáljon kevesebbet dolgozni és legyetek együtt, beszéld meg vele.

2016. okt. 30. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
A "párod" nem a párod, kérdező, hanem az urad. Te sem vagy az ő párja, hanem a cselédje, aki mellette még szex terén is jól tartja, ha őuraságának éppen arra szottyan kedve.
2016. okt. 31. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Önmagában egy hobbi nem jelenti azt, hogy menekül tőled. Ez ne mettől függ, hanem a hétköznapi dolgokból. Az, hogy hétvégén elmegy haverokkal, az nem jelent semmit. Ha viszont hétköznap sem törődik veled, és direkt megy haza este (nem azért, mert tényleg sokáig kell benn maradnia), akkor kezdhetsz aggódni...
2016. nov. 1. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!