Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az összeköltözéstől? Ez normális?
Párommal 2 éve vagyunk együtt és már többször szóba került az összeköltözés. Egyrészt nagyon szeretném, mert szeretem és vele el tudom képzelni a jövőt, másrészt félek tőle. Nagyon önálló ember vagyok (sokak szerint inkább magamnak való), szükségem van az egyedüllétre. 4 éve élek egyedül, és imádom. Ahogy elköltöztem otthonról, szinte kivirágoztam, nehéz ezt a szabadságot feladni. Szeretem hogy akkor kelek és fekszem le, amikor akarok, senki nem szól rám, hogy mosogassak el vagy takarítsak ki, de akkor sem, ha éjfélkor jön rám a dili, és akkor kezdek neki a házimunkának.
Ráadásul nem akarom, hogy a barátom a rossz oldalamat is lássa. Nem ilyen hülyeségekre gondolok, hogy ne lásson smink nélkül, hanem például hogy ne kelljen elviselnie, mikor fáradtan és idegesen hazaesek a munkából és senkihez nincs kedvem szólni. Ez sajnos elég gyakran előfordul.
Hétvégente szoktunk egymásnál aludni csak, így eddig ezek a dolgok kimaradtak az életünkből. Hétköznap csak pár órára futunk össze, így még sose volt olyan, hogy elegünk lett a másikból, még most is olyan szerelmesek vagyunk, mint az elején. Nem akarom ezt elrontani.
Normálisak ezek a félelmek? Az elején mindenki ezektől tart?
Próbáld meg először lassan adagolni a szituációt mindkettőtöknek, hogy egymáshoz szokjatok! Engedd be a hétköznapjaidba, pl aludjatok együtt 1 hétköznapon is, hogy lásson igy is. Muszáj rájönni, hogy ebben a szituban is együtt tudtok muzsikálni vagy sem. Aztán esetleg 2 hétköznapot később, aztán ha igy sem eszitek meg egymást, akkor kezdjetek el nézegetni közös lakást.
Amit még eetleg tippnek tudnék adni, hogy nézzetek olyan közös lakást, ahol van egy helység, ahova el tudsz vonulni, ha úgy érzed, most nem vágysz a táraságára.
sztem ne költözzetek össze.
minek????
egyértelmű, h. nrked fobtos a szabadság, szereszt a saját ritmusodban élni,
én is ilyen vagyok.
egy haverom összeköltözés után ábrándult ki végleg a nőjéből.
sztem is sok olyan dolog van, ami szorongást kelthet.
a másik lát fáradtan, csipásan, hallja, ahogy lehúzod a wc-t, szagolja a szart, amíg ki nem szellőzik, kerülgetni kell, ha egyedül akarsz lenni, tekintettel kell lenni az igényeire.
otthon sem eresztheted el magad, jól kell kinézni.
ha 1 dül vagy, megteheted, h. egy kinyúlt melegítőben lófrálsz, ha ott a pasid, fel kell jobban öltözni, figyelni állandóan magadra.
hazudnak, akik azt mondják, h. ez nem ígyvan!
a pasik nagy része ekkor ábrándul ki a párjából.
én nem költöznék össze.
szeretni anélkül is tudod.
egymás agyára fogtok menni, így könnyebb fenntartani a varázslatot, és mindenki élheti a saját életét is.
ez nem kevésbé szerelem.
nem mindenki alkalmas az együttélésre, ezt be kell látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!