Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az összeköltözéstől? Ez normális?
Párommal 2 éve vagyunk együtt és már többször szóba került az összeköltözés. Egyrészt nagyon szeretném, mert szeretem és vele el tudom képzelni a jövőt, másrészt félek tőle. Nagyon önálló ember vagyok (sokak szerint inkább magamnak való), szükségem van az egyedüllétre. 4 éve élek egyedül, és imádom. Ahogy elköltöztem otthonról, szinte kivirágoztam, nehéz ezt a szabadságot feladni. Szeretem hogy akkor kelek és fekszem le, amikor akarok, senki nem szól rám, hogy mosogassak el vagy takarítsak ki, de akkor sem, ha éjfélkor jön rám a dili, és akkor kezdek neki a házimunkának.
Ráadásul nem akarom, hogy a barátom a rossz oldalamat is lássa. Nem ilyen hülyeségekre gondolok, hogy ne lásson smink nélkül, hanem például hogy ne kelljen elviselnie, mikor fáradtan és idegesen hazaesek a munkából és senkihez nincs kedvem szólni. Ez sajnos elég gyakran előfordul.
Hétvégente szoktunk egymásnál aludni csak, így eddig ezek a dolgok kimaradtak az életünkből. Hétköznap csak pár órára futunk össze, így még sose volt olyan, hogy elegünk lett a másikból, még most is olyan szerelmesek vagyunk, mint az elején. Nem akarom ezt elrontani.
Normálisak ezek a félelmek? Az elején mindenki ezektől tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!