Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Félek az összeköltözéstől? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az összeköltözéstől? Ez normális?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt és már többször szóba került az összeköltözés. Egyrészt nagyon szeretném, mert szeretem és vele el tudom képzelni a jövőt, másrészt félek tőle. Nagyon önálló ember vagyok (sokak szerint inkább magamnak való), szükségem van az egyedüllétre. 4 éve élek egyedül, és imádom. Ahogy elköltöztem otthonról, szinte kivirágoztam, nehéz ezt a szabadságot feladni. Szeretem hogy akkor kelek és fekszem le, amikor akarok, senki nem szól rám, hogy mosogassak el vagy takarítsak ki, de akkor sem, ha éjfélkor jön rám a dili, és akkor kezdek neki a házimunkának.

Ráadásul nem akarom, hogy a barátom a rossz oldalamat is lássa. Nem ilyen hülyeségekre gondolok, hogy ne lásson smink nélkül, hanem például hogy ne kelljen elviselnie, mikor fáradtan és idegesen hazaesek a munkából és senkihez nincs kedvem szólni. Ez sajnos elég gyakran előfordul.

Hétvégente szoktunk egymásnál aludni csak, így eddig ezek a dolgok kimaradtak az életünkből. Hétköznap csak pár órára futunk össze, így még sose volt olyan, hogy elegünk lett a másikból, még most is olyan szerelmesek vagyunk, mint az elején. Nem akarom ezt elrontani.

Normálisak ezek a félelmek? Az elején mindenki ezektől tart?

2017. jún. 28. 21:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia. Mi 3 éve vagyunk együtt és hasonló vagyok én is. Mi is csak hvgn vagyunk együtt hétköznap nem. Jó lenne együtt élni, de így hogy hvgk vannak minden jobb másabb és tartok attól hogy ez mennyiben változna ha együtt élnénk..
2017. jún. 30. 18:45
 12/12 anonim ***** válasza:
11es vagyok. Mi azért töltöttünk együtt pár napot hétköznap is a 3 év alatt és azzal sem volt gond, de ezek mind a szülői házban volt.. és munka után haza mentünk és ott volt a másik
2017. jún. 30. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!