Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom menekül az összeköltözéstől?
Figyelt kérdés
Párommal mindketten 24 évesek vagyunk, négy éve együtt. Most fejeztük be a mesterit, mindkettőnknek jól fizető állása van szinte két éve. Szerintem aktuális lenne az összeköltözés (még szülőknél lakunk), de ő már egy éve halogatja és nem akar egy belátható időpontot se kitűzni, mivel kényelmes neki otthon anyuékkal(semmi házimunkát nem kell végeznie). Most én vagyok itt az abszurd vagy nem normális a hozzáállása2017. júl. 2. 17:19
1/15 anonim válasza:
En nem is terveznek ilyen emberrel osszekoltozest, akinek ez visszatarto ero, hogy akkor majd hazimunkat kell vegeznie, lol. Az ilyen haljon meg a szuloi hazban egyedul, maganyosan.
2/15 anonim válasza:
Hanyatt-homlok:) Lehet, hogy sok olyan sztoriról hallott, hogy az összeköltözéssel minden elromlott, pedig előtte tök jó volt minden. Ez amúgy nagyon jellemző. Próbálja minél tovább húzni-halasztani a dolgot, úgy van vele, hogy addig tart az idill, amíg nem éltek együtt - mert utána valószínűleg jönnének a viharfelhők.
3/15 anonim válasza:
Had találjam ki: Te vagy a nő.
Attól menekül, hogy próbálod magad ráerőltetni és jó eséllyel korlátozni az életét. Az ismerősi körömben a laza és könnyed csajokkal gond nélkül összeköltöztek a pasijaik. A magukat erőltetőkkel nem.
4/15 anonim válasza:
Ez is b@zm3g, 20 évesen összejön valakivel aztán már összeköltözés 24 évesen.
Élni nem akarsz egy kicsit?
5/15 anonim válasza:
Milyen agybaj visz ra valakit, hogy ilyen emberrel osszekoltozni akarjon?
6/15 anonim válasza:
"mivel kényelmes neki otthon anyuékkal(semmi házimunkát nem kell végeznie)"
Nem lehet, hogy tőled menekül inkább?
(én azt tenném)
7/15 anonim válasza:
Miért, otthon az anyukája takarít utána? Nem nagyon hiszem.
8/15 anonim válasza:
4es, én 24 évesen már 1 éve házas voltam. 17 voltam, amikor megismerkedtünk a férjemmel, és 20, amikor összeköltöztünk. És éltünk, élünk. Együtt jártuk az éjszakát, programokat csináltunk, támogatjuk egymást a fejlődésben. Egy jó kapcsolatban nincs vége az életnek se az összeköltözéssel, se a házassággal, se a gyerekvállalással. Kérdező, jó lenne, ha tisztáznátok, miért nem akarja a barátod az összeköltözést. Kérd meg, hogy mondja el őszintén, hogy mitől tart. De semmiképp se faggasd. Várj a válaszra türelmesen. Adj még pár hónapot, aztán ha nincs megoldás, akkor szedd a sátorfádat és állj tovább.
9/15 anonim válasza:
Vagy tudja, hogy rásóznád a házimunka nagy részét, mert régen voltak nemi szerepek. Azért gondolj csak bele. Egy szobát kell renben tartania, hazajattol anyu meg nem cseszteti, hogy te elnyomó hímsoviniszta féreg.. :D
30/f
10/15 A kérdező kommentje:
Nem, a semmi házimunka tényleg semmi. Anyu port, töröl, porszívoz, főz, mos és előrakja, fölmelegíti az ételt.
2017. júl. 2. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!