Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van kényszere ezekre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van kényszere ezekre a dolgokra?

Figyelt kérdés
A parom vasarlas manias. Minden nap vesz valamit, ami rohadtul lényegtelen. Pl.halmozza a világító diszeket es növényeket a teraszra, olyan dolgokat vesz, ami nem szükséges, megveszi, aztan nem hasznalja oket. Most a legújabb maniaja, hogy bensőségesnek kell lennie a lakásnak, ezert targyakat akar venni, festményeket, amik szterintem feleslegesek. Nem attól lesz bensőséges a lakas, hogy minden elere van allitva, es behalmoz mindefele csicsamicsa dolgokat. Velemeny? Engem tokre idegesit ez a kenyszer, hogy minden nap kitalál valamit, amit megvegyen, legyen az barmi,konyhai eszköztől a ruhaig bezárólag.
2017. jún. 22. 22:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Anyám is ilyen, csak mi még "guberálunk" is. Tucatnyi rokon, ismerős szemétje landolt itt, mert "ez is de jó, az is de jó"... Alig férünk el a sok szartól (kivéve az én szobám, én is gyűjtögető vagyok, de nem mindenszart, hanem aminek számomra van értelme is), de megint kell most a Dzsémileniszter kés (Spúrból) meg valami könyv.
2017. jún. 22. 22:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Ja es elvárja, hogy en is lelkendezzek, es asszisztáljak a sszarsagahoz.
2017. jún. 22. 22:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A vásárlás-mánia is ugyanolyan függőség mint az alkoholizmus, vagy dohányzás vagy a drog függőség. Érdemes lenne megkérdezni tőle, hogy mit ad neki az az élmény, ha megvásárol valamit. Miért érzi szükségesnek, hogy minden nap vegyen valami totál értelmetlen bizbazt. Aztán erre majd mond valamit.
2017. jún. 22. 23:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Mert az ot boldogga teszi,es a tokeletessegt fele törekszik.
2017. jún. 22. 23:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy betegség. Ugyanolyan, mint bármi más függőség.
2017. jún. 22. 23:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz kellene irányítani.
2017. jún. 23. 00:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Valahogyan rá kellene beszélned, hogy a lakást befektetési aranyrudakkal és érmékkel hordja tele. :)

30/f

2017. jún. 23. 04:02
 8/15 anonim ***** válasza:
7-es... :D Na ilyen holmikat én is szívesen vásárolnék minden nap :)
2017. jún. 23. 06:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Szóval betegseg,,es mivel kezelik ezt? O saját magarol azt mondja, hogy o ilyen es kesz, hogy ez nem baj. Fel kell tölteni a lakást, hogy bensőséges legyen. De nem tárgyaktól függ ez nem?
2017. jún. 23. 10:20
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha ő nem érzi bajnak, akkor semmivel se tudsz segíteni rajta.

Ha ő is belátná, hogy ez gond, akkor pszichológus tudna esetleg segíteni, de ha ő nem akarja, akkor pöröghetsz a fejed tetején is akár...

2017. jún. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!