Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-nők, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-nők, ti összejönnétek a férfival, ha kiderülne hogy furcsa dolgokra izgul? (többi lent)

Figyelt kérdés

"Nagyon vonzó és izgató dolognak tartom a menstruációt.

Annyira csodálatraméltó számomra a női nem eme biológiai tulajdonsága, hogy képtelen vagyok szabadulni a gondolattól, hogy hosszú, gyengéd és nagyon forró módon orálisan kényeztessek egy lányt a ciklusa mind az öt napján napi 4-5 órán keresztül.

Szerintem nagyon is szép, már-már költőien gyönyörű és magasztos dolog a nők ezen testi "adottsága".

Lányok, ti engednétek a barátotoknak, ha ezt vagy csak a sima szexet szeretné a nehéz napokon?

Fiúk, ti kívánjátok ilyenkor a barátnőtöket?"

2017. máj. 20. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Ez plágium! :D
2017. máj. 20. 21:26
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
A szarást is ilyen magasztosnak tartod?
2017. máj. 20. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Mi rendesen szoktunk szexelni, de ezt nem engedném. Undorító és nem is higiénikus
2017. máj. 20. 21:30
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem, én nem kívánnám, mivel ilyenkor úgy érzem, hogy az adott nő "nincs a saját csúcsformájában", mivel fájdalmai vannak, rosszul érzi magát, minek cseszegetni még a szexel is? Inkább készítek neki valami görcsoldó teát, vagy ilyesmi.

A másik oka, hogy rossz kifejezéssel élve "kiráz a hideg", ha valakinek belső fájdalmai vannak, egyszerre sajnálom és próbálom nem tovább rontani a dolgot. (Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy próbálok hozzá sem érni "olyan részen" ahol fájdalmas lehet. Tudom, rossz beidegződés...)

Sokan meg azért nyomulnak olyankor duplán, mert az "olyan izgis".

Hát, nem vagyunk egyformák, de így kerek a világ.

2017. máj. 20. 21:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Fújjj,hányinger....
2017. máj. 20. 21:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Hmmm, hagymás vér...
2017. máj. 20. 21:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy te még nem láttál menstruáló nőt (vagy bármilyen nőt)
2017. máj. 20. 21:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Csupán azért írtam mert ezt a kérdést így szóról szóra még kb. 5! évvel (nem 5 faktoriális évvel) ezelőtt írtam ki ide trollkodásból és a nép sokkolása miatt. :)

Még az idézőjelek is ott vannak... Komolyan, egyeseknek ennyi ideje van, hogy ilyeneket visszakeressenek?

2017. máj. 20. 21:43
 9/16 anonim ***** válasza:

Nyugtass meg, hogy közben szájon is csókolnád őket :D

30/f

2017. máj. 20. 21:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem még sose volt barátnőd...

Ha megtudod közelíteni a menstruáló puncit, és az orrodon lélegezni, akkor tapsolok.

2017. máj. 20. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!