Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Összejönnétek vele?
Van egy beteg srác, pár évvel idősebb tőlem. Volt egy balesete, sajnos nem tudott járni, azóta szerencsére már tud.
Szeretne velem összejönni, de igazából nekem külsőre nem jön be (nem, nem azért mert beteg volt!!!). Ami méginkább zavar, hogy egész nap írogat, és totál beleéli magát hogy én a barátnője leszek, pedig mondtam neki hogy ne, mert semmi sem biztos!
Nem szeretném megbántani, sem a lelkesedését elrontani, csak kicsit soknak érzem a nyomulását. Úgy kezel mintha a tökéletes Istennője lennék. Ez méginkább rossz, mert tudom jól hogy nem én vagyok neki a nagy Ő! A másik, hogy folyton a lelkelmre akar hatni, hogy mit akarhatok én egy nyomorék gyerektől... Sajnálom, viszont őszinte leszek (kövezzetek meg érte) de nem szeretném magam feláldozni csak azért, hogy neki barátnője legyen! Szégyellem hogy ezt mondom/gondolom, de elsősorban magamat nézem. A boldogságomat, és több hónapot/évet nem szeretnék egy olyan kapcsolatba beleölni, ami nekem eleve terhelő.
Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan közöljem vele, hogy nem leszek a barátnője?!
Szánalomból, sajnálatból ne gyere össze senkivel...
Bunkó leszek kicsit, de szerintem tiltsd le! Minek terheled magad vele napi szinten, hogy a hülyeségeit olvasod? Nem kötelességed összejönni vele, csak azért, mert neki volt egy balesete, és emiatt nem talál magának barátnőt!
Figyelj, én csinos nőként naponta-hetente többször élek át ilyet :D Ha valakin úgy érzed, hogy nem kell neked, akkor illedelmesen mondd meg neki és ennyi, ne beszélgess vele. Ha nagyon nyomul ezek után is, akkor tiltsd le.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!