Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztó hülye helyzetbe kerültem, ti mit tennétek, összejönnétek vele?
Elég régóta odavagyok érte, viszont volt egy nagyon idióta húzása. Több, mint egy évet együtt volt egy lánnyal, akitől öszintén szólva kirázott a hideg. Annyira ellenszenves volt, még akkor is, mielőtt összejöttek. Amolyan magamutogató tinip.icsa. Az elején még csak a melleit meg a lábait pakolta ki, aztán mostanában már felsőket se hord, hanem inkább ilyen hasvillantós sportmelltartókat.
Ez azonban tényleg nagyon fura volt. Mit várhatnék tőle, ha annyi időt lehúzott egy ilyen magamutogató, beképzelt, üresfejű lánnyal? Normálisabb lányokkal meg alig volt együtt. Érdemes egy ilyennel foglalkozni?
ne ítélkezz, amig nem ismered a másikat.
mi lenne ha túl látnál a sportmelltartón, és nem csak a testét látnád? a szerelmed eljutott erre az álláspontra, amire te valószínűleg nem fogsz...
te miért nem jársz így?
na jó nem b*..lak, végül is
neked nincs is kérdésed, csak féltékeny vagy a másik csajra :D
Valoszinüleg nem szivesen olvasod, de a leminösitest kockaztatva akkor is megirom öszinte velemenyemet.
Eleg felületesnek tünsz! Függetlenül attol, hogy a lany tenylegesen büszke/bekepzelt alakjara vagy valoban kevesnek erzi magat es a pozitiv visszajelzesekkel igyekszik javitani önbizalman... nem mindegy?
Ha a srac valoban csak a lany külseje miatt van vele es büszken setaltatja cicababajat, akkor erdemes fontolgatnod, hogy külsöd alapjan kepes lennel e illetve egyaltalan fel szeretned e vallalni ezt a szerepet.
Ismered a sracot? Külsejen kivül mi fogta meg a lanyban?
Attol, hogy eliteled a magamutogatos öltözködest, meg nem biztos, hogy te normalis, szereny vagy kedves lanynak szamitasz!
2.0 Elözö megjegyzesem meg irtam, amikor pontositottad a helyzetet.
Azt is figyelembe kell venni, hogy van, amikor egy sracnak jo, ha van egy baratnöje, aki szep, szenvedelyes, de ezen kivül nem ragadja meg a szemelyisegeben semmi. Erdemes kideriteni, hogy a srac megert e mar egy komoly kapcsolatra egy komoly lannyal. Az, hogy elötte kikkel volt, az nem igazan kizaro tenyezö... az viszont, hogy hogyan viselkedett a lanyokkal mar sokkal inkabb.
Tegnap este beszélgettünk, aztán felhozta témának, hogy jól meglennénk, miért nem próbáljuk meg, amikor eszembe jutott a csaj. Mennyi időt eltöltött vele, mennyi képet pakoltak fel facebookra, plusy 15 év korkülönbséggel milyen témájuk lehetett.
Nem mondom, hogy csúnya vagyok, mert nagyon nem, rengeteg pasi akarna tőlem is többet, én is ki tudom tenni, amim van, mert lenne mit mutogassak, de minek? Ha nem járt volna annyi ezzel a lánnyal, nem gondolkoznék a válaszon, de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!