Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-nők, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-nők, ti összejönnétek a férfival, ha kiderülne hogy furcsa dolgokra izgul? (többi lent)

Figyelt kérdés

"Nagyon vonzó és izgató dolognak tartom a menstruációt.

Annyira csodálatraméltó számomra a női nem eme biológiai tulajdonsága, hogy képtelen vagyok szabadulni a gondolattól, hogy hosszú, gyengéd és nagyon forró módon orálisan kényeztessek egy lányt a ciklusa mind az öt napján napi 4-5 órán keresztül.

Szerintem nagyon is szép, már-már költőien gyönyörű és magasztos dolog a nők ezen testi "adottsága".

Lányok, ti engednétek a barátotoknak, ha ezt vagy csak a sima szexet szeretné a nehéz napokon?

Fiúk, ti kívánjátok ilyenkor a barátnőtöket?"

2017. máj. 20. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Engem le szoktak pontozni érte, ha leírom, hogy nyáron még az utcán/buszon is lehet érezni, hogyha valakinél épp megvan... És nem túl kellemes dolog, igaz nyáron még ez a legkevesebb, mivel úgy tűnik, hogy a rendszeres fürdés a múlté (72 órás védelem szerintük elég a dezodorral???) az emberek többségénél, mivel olyan "illat" van olyankor a buszon, mint egy hagymaültetvényen. Öreg férfiaknál pedig valami extra furcsa büdösség, ami engem a gyógyfürdőkre emlékeztet.

Szóval akkor keveredik minden, kínzás is a nyári buszozás. Hát még ha felszáll "Gazsi és a gang"...

2017. máj. 20. 21:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy poénból írtad, de szerintem biztos van olyan ember akit tényleg ez izgat. Rengeteg bizarr dolgot szeretnek egyesek ami a többség számára taszító.
2017. máj. 20. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Az első pár napon nekem általában nagyon fáj, általános rosszullétem van, hányingerrel gyakran. Akkor a szex még csak eszembe sem jut, örülök hogy élek. Utána viszont amikor már jobb, akkor nálam a szex nincsen kizárva. Az orális viszont teljesen! Mondjuk ez még nálunk szerencsére fel sem merült.

Az, hogy előfordul, hogy szexelünk a menstruációm végén az nem egyenlő azzal, hogy valaki erre izguljon. Számomra ez már nagyon durva lenne. Ezért nem, nem jönnék össze. Azért mert nekem ez egy undorító dolog.

2017. máj. 20. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de tessék.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

A nevem azóta már nincs kint. Csak azt nem értem, mi értelme van annak, hogy mások kérdéseit kiírod (úgy, hogy közben tudod, hogy itt van és olvassa). Komolyan nem értem, mire jó ez, de nem igazán szeretem az ilyet...

2017. máj. 20. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
én jártam már úgy, hogy amikor elkezdtük, még semmi nem volt, én meg sajnos a több órás dolgok híve vagyok, és közben megjött neki. Én nyalogattam, és a nagy hév közepette csak az tűnt fel, hogy olyan furcsa íze van. Felkapcsoltuk a villanyt, és úgy néztem ki, mint Hannibal Lechter... :D De volt három olyan párom is, akik akkor voltak a legkívánósabbak, maikor megvolt nekik. Persze nem nyalogattam őket, de az alfelem elég sokszor rendesen összevérezték. Ők nagyon imádtak, hogy nem fintorgok, hanem teszem keményen a dolgom. :D Én nem fintorogtam, de azért izgatónak sem tartottam, de igyekeztem nem gondolni rá, csak dugni keményen... :D Az egyik még arra is rávett, hogy a tampon mellett nyalogassam a csiklóját. Hát nem voltam feldobódva tőle, de megettem neki. Mondjuk még úgy is furcsa íze volt, de neki később anál után a pospiját is kinyaltam, szóval gusztustalakodásból elég magas szintre jutottunk... :D
2017. máj. 20. 23:38
 16/16 anonim ***** válasza:

14#

De attól a kérdésnek még van értelme.

A kérdező egy szóval sem említette, hogy őt izgatja a mensi. Lehet csak kíváncsi, hogy mi nők hogy állunk ehhez.

Én speciel nem engedném azokon a napokon. Se az orált se a szexet. Én olyankor szopok, ő pedig bugyin keresztül simogat.

Így nem érzem magam kellemetlenül.

2017. máj. 21. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!