Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi veszekedés után helyrehozható egy előtte nagyon jól működő kapcsolat?
Két éve élünk együtt, szinte ismerkedésünk óta.Van egy 7 éves lányom, nem közös.
A balhék kb. két hónapja kezdődtek.Elmentem dolgozni egy másik helyre, napi 4,5 órát utaztam, sem idegileg, sem fizikailag nem bírtam.Féltékenykedett, volt mikor jobban, volt mikor Kevésbé.
Volt, hogy kimozdultam itthonról, úgy éreztem nem bírom sem a munkahelyet, sem itthon, sem semmit.Mindegy, nem ragozom.
A fejébe vette, hogy tuti voltam valakivel.A szex megszűnt köztünk, semmi nem maradt a gyönyörű két évünkből.
Aztán kb. 2 hete egy héten át mindennap együtt voltunk, de azt mondta, folytatni nem akarja, költözzek el.
Érdekes mód nem akart Esténként maga mellől "elengedni", úgy aludtunk, hogy szorított magához, mindenünk összegabalyodva, fogta a kezem.
Jött egy hetes mosolyszünet megint.
Tegnap már volt olyan szexhiányom, azt hittem szétrobbanok.Elkezdtem közeledni.Ellökte a kezem, mondván nem akar tőlem semmit.Aztán valahogy ismét összegabalyodtunk, erekció pillanat megvolt ismét.Hogy aludtunk?Szorított megint magához.Tudom, hogy szeret, akar engem, de nem tudom hogy lehetne rendbe hozni amit elcsesztünk?Többek közt én is.
Senkije nincs, ahogy nekem sem.
Olyan, mintha most döbbenne rá, mennyivel fiatalabb vagyok, azt hiszi " élnem" kell még.Pedig nem.Kiéltem magam tízen, huszonévesen, 30-asként nem vágyom erre.
Akinek esetleg volt mélyponton a kapcsolata, hogyan tudta rendbe hozni?
Nagyon szeretem őt.
Csak nagyon elsiklottunk egymás problémái felett, nem figyeltünk egymásra. :(
Csúnya dolgokat vágtunk egymás fejéhez, amit bánok rettenetesen.
Én igyekszem, remélem ő is.Nem kell kimondani, a szavak semmik.
Minden kapcsolatban vannak rosszabb időszakok, de csak rajtatok múlik, hogy rendbe akarjátok-e hozni vagy sem.
Ha így folytatjátok, nem lesz itt szerintem semmi baj:).
Tényleg csak nagyon sok és őszinte beszélgetéssel lehet megoldani. Hittel és kitartással.
Lehet, hogy a gyerekkel se árt a beszélgetés, mert biztos, hogy ő is érzi a zavart az erőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!