Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne?
Hűűű...Hát, ez elég tré... Így nekem is rosszul esne.
Én szakítanék igen, láthatóan nem vagy olyan nagyon fontos, hogy kiálljon melletted. (Míg az exed nője is ott van, és a barátod is ugyanúgy velük lóg.. Továbbá nem próbál meg bevonni téged a közös programokba. Most mi is a kérdés még?)
26N
Nem mennék olyan programra, ahova a páromat nem hívják - főleg, ha az nem figyelmetlenség.
Hogy "szarnak" nevezzen, azért meg simán elég a szakításhoz - akkor annak is tart.
Hát ez alapjan, igen, inkább szakítanod kéne.
Milyen értelemes érvek szólnak amellett, hogy vele maradj?
Az,hogy egyrészt teretem másrészt meg ezektől a konfliktusoktól eltekintve ez az eddigi legjobb kapcsolatom.És mellesleg ahogy a körmyezetemben látom az az általános,hogy még ennyire se veszik emberszámba a párjukat.
Utolsó,ez miért gyerekes?
Mi az hogy "teretem "?... Hány éves vagy, 15?
Ha meg ez a legboldogabb kapcsolatod és minden fa*sza*, akkor maradj vele. Pár nem tudom neked mi az "emberszámba vétel" és a "jó kapcsolat" fogalma, de biztos hogy más,mint nekem.
*sz
Bocsánat elírtam(ettől még nem vagyok 15)
Ak kérdezték miért maradnék vele ,válaszoltam...ém mind mondtam ezektől a konfliktusoktól függetlenük...tehát nem ezzel együtt a legjobb
Lehet az 15 éves akinek ennyi szövegértési készsége sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!