Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a hisztis? A párom egyszerűen nem érti meg, mi a problémám.
Hosszú lesz, előre is bocsi.
Szóval nem régóta élünk együtt. Tegnap volt egy ilyen szitu, hogy felhívták délután a haverok, hogy szülinapi party, húú, menjen, ott a helye, stb. Nem volt nagy kedve, de nem akart bunkó lenni, én meg mondtam, hogy menjen nyugodtan.
Ő maga mondta, hogy nem akar sokáig maradni, és mondott időpontot, hogy mikorra jön haza, és megbeszéltük, hogyha jobban leszek, akkor főzök addigra (egy hete betegen fekszem otthon táppénzen, szóval nem sok főtt kaja volt).
A megbeszélt időpont előtt kb. húsz perccel írt, hogy mégis maradna még egy órát, ha nem gond. Addigra már nekiálltam főzni, de mondtam, hogy ok, akkor nem készítek el mindent teljesen, hogy friss legyen, mire jön.
Eleve később indult el végül, mint egy óra, de az még oké, nyilván ha jó a buli, marasztalják, de legalább szólt, hogy mikor indult haza. Én megfőztem, meg akartam lepni, mire hazaér, időm meg ugye bőven volt, annyira rosszul sem éreztem magam, így volt leves, második fogás, még sütit is dobtam be a sütőbe... (Kárpótolni akartam, hogy mostanában rámaradt minden.)
Hát, eltelt egy óra, másfél, kettő, kaját már harmadjára melegítettem újra, és még mindig nincs sehol... (Kb. 20-25 perc alatt otthon kellett volna lennie.) Kezdtem aggódni, hogy baj történt, felhívtam, mire közölte, hogy mindjárt otthon van, mert neki olyan kedve volt, hogy még sétált egyet, mert milyen jó idő van.
Itt már eleve nem értette, hogy miért vagyok kiakadva, mert nem is telt el olyan sok idő... Aztán hazaért, belépett a lakásba, és a nagy készülésemre annyi volt a reakciója, hogy mi ez a fura szag, szellőztessek ki. Nyilván ezután már én sem örömmel tettem elé a vacsorát, de végül ő sértődött meg, hogy ok nélkül hisztizek. A kaját megette (egy részét, a sütit pl. meg se kóstolta), meg utána még odabújt, hogy ő mennyire szeret, de se egy bocsi, se egy köszi nem hangzott el. Mondtam neki, hogy én is szeretem, de azért ez a mai este így rosszul esett, erre teljesen felháborodott, otthagyott, és azóta nem szól hozzám.
Én meg csak pislogok és nem értem. Mit kellett volna másképp csinálnom? Tényleg azt érzem, hogy a lelkem is kitettem, ha azt mondja, hogy sokáig marad, akkor nem zavart volna, ettem volna egy szendvicset, és le van tudva az este, szóval csak az ő kedvéért álltam neki az egésznek, de csak az jött ki belőle, hogy én vagyok a rossz. Oké, lehet, hogy nem a legszebben szóltam hozzá, mikor felhívtam, hogy merre van, de aggódtam, és akkor benyögi, hogy ja ő még mászkálgatott egy sort... De nem érti, miért esett szarul, hogy kinyittatta az ablakot (nyilván nem túl nagy bók, ha azzal kezdi, hogy büdös a kaja...), meg hogy eleve miért voltam így kiakadva...
Most tényleg én reagálom túl ennyire a dolgot?
Figyelj, egy jó tanács.
Kérjetek elnézést egymástól és legközelebb ne szabjatok időt, hogy mikor jön meg a buliból, csak hívjon fel, ha indul haza, mert ebből, mindig csak vita lesz... tapasztalat.
Ha időt szabtok, de pl. ő jól érzi magát, nem figyeli az időt, feltűnik egy régi haver (ugyanez igaz mind a kettőtökre) és huss elszalad az idő. A másik meg hiába vár és nyilván aggódni fog, felhúzza magát, csalódott lesz.
Meg szeretted volna lepni, nyilván te is csalódtál. Te is idegesebb voltál ő is, hogy miért kéred számon.
Kérjetek elnézést egymástól, szexeljetek egyet, egyétek meg a sütit és legközelebb ne szabjatok egymásnak határidőt és tuti nem lesz gond, főleg, ha bíztok egymásban. Így nem ér titeket csalódás és nem is lesz számonkérő hangnem, hogy hol járt eddig a másik.
Szerintem most érzékenyebb vagy. Jól gondolom?
Oké, hogy meg akartad lepni, de máshogy történt.
Ha elmegy a párom bulizni akkor sem számítok rá nagyon, ha fix időpontra ígéri, hogy hazajön, mert ilyenkor időben nagyon megcsúszik az ember. Én ezt nem rónám fel neki.
Szerintem ez egy jó meglepi lett volna, csak nem most.
És jobban tudtál volna rá hatni, ha inkább szomorúan várod, mint "haragosan". Így viszont mindketten felvettétek az inget, és fújtok egymásra.
Nem teljesen.De nem.ertem.miert melegítés ujra 4x a kaját mikor meg nem.is tudod mikor jn.En akkor azoktam újra felmelegíteni ha már betette a lábát...
Amúgy szerintem megcsal.Eleve az elejen azt gondoltam nem is buliba megy,mert azt mondt nincs is kedvem jaj....Aztan kesobb indul a buliba...Tehat a csaj késik.Aztan kesobb indul haza is.Majd meg megáll sétálni is.
Durcás szerintem azért volt a srác, mert nyilván a Kérdező sem a legszebb hangnemben hívta fel... hanem, hogy kb. hol a francban vagy már? Megígérted, hogy itthon lesz X órára, megcsalsz vagy mi, kivel vagy, én itt gürcölök neked stb. stb. ?...
Így már én is durcás lennék és én is belekötnék mindenbe, ha hazaérek és már csak dacból nem ennék a sütiből, mert ki az anyám, hogy számon kérjen?
(Volt hasonló szitunk és nem volt megcsalás a dologban... de persze ettől még lehet, de miért kell szegény Kérdező fülbe bogarat ültetni?)
Jogos! Ne haragudj, csak az indulat szólt belőlem!
Megcsalásról nincs szó, nem is írtam semmi ilyesmit. Tudom hol volt, tudom kikkel. Ettől egy percig sem félek. :)
A vacsora meg azért volt megmelegítve, mert szólt, hogy most indul, tehát tudtam, hogy mikorra fog hazaérni. Vagyis hát mikorra kellett volna. Először meg arra gondoltam, hogy késik a busz, kimaradt egy járat, akármi, ami miatt simán késhet, ezért volt az újramelegítés, mert nyilván akkor időközben hazaért volna. Mikor nem ért, akkor kezdtem aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!