Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most tényleg én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok a hisztis? A párom egyszerűen nem érti meg, mi a problémám.

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, előre is bocsi.

Szóval nem régóta élünk együtt. Tegnap volt egy ilyen szitu, hogy felhívták délután a haverok, hogy szülinapi party, húú, menjen, ott a helye, stb. Nem volt nagy kedve, de nem akart bunkó lenni, én meg mondtam, hogy menjen nyugodtan.

Ő maga mondta, hogy nem akar sokáig maradni, és mondott időpontot, hogy mikorra jön haza, és megbeszéltük, hogyha jobban leszek, akkor főzök addigra (egy hete betegen fekszem otthon táppénzen, szóval nem sok főtt kaja volt).

A megbeszélt időpont előtt kb. húsz perccel írt, hogy mégis maradna még egy órát, ha nem gond. Addigra már nekiálltam főzni, de mondtam, hogy ok, akkor nem készítek el mindent teljesen, hogy friss legyen, mire jön.

Eleve később indult el végül, mint egy óra, de az még oké, nyilván ha jó a buli, marasztalják, de legalább szólt, hogy mikor indult haza. Én megfőztem, meg akartam lepni, mire hazaér, időm meg ugye bőven volt, annyira rosszul sem éreztem magam, így volt leves, második fogás, még sütit is dobtam be a sütőbe... (Kárpótolni akartam, hogy mostanában rámaradt minden.)

Hát, eltelt egy óra, másfél, kettő, kaját már harmadjára melegítettem újra, és még mindig nincs sehol... (Kb. 20-25 perc alatt otthon kellett volna lennie.) Kezdtem aggódni, hogy baj történt, felhívtam, mire közölte, hogy mindjárt otthon van, mert neki olyan kedve volt, hogy még sétált egyet, mert milyen jó idő van.

Itt már eleve nem értette, hogy miért vagyok kiakadva, mert nem is telt el olyan sok idő... Aztán hazaért, belépett a lakásba, és a nagy készülésemre annyi volt a reakciója, hogy mi ez a fura szag, szellőztessek ki. Nyilván ezután már én sem örömmel tettem elé a vacsorát, de végül ő sértődött meg, hogy ok nélkül hisztizek. A kaját megette (egy részét, a sütit pl. meg se kóstolta), meg utána még odabújt, hogy ő mennyire szeret, de se egy bocsi, se egy köszi nem hangzott el. Mondtam neki, hogy én is szeretem, de azért ez a mai este így rosszul esett, erre teljesen felháborodott, otthagyott, és azóta nem szól hozzám.

Én meg csak pislogok és nem értem. Mit kellett volna másképp csinálnom? Tényleg azt érzem, hogy a lelkem is kitettem, ha azt mondja, hogy sokáig marad, akkor nem zavart volna, ettem volna egy szendvicset, és le van tudva az este, szóval csak az ő kedvéért álltam neki az egésznek, de csak az jött ki belőle, hogy én vagyok a rossz. Oké, lehet, hogy nem a legszebben szóltam hozzá, mikor felhívtam, hogy merre van, de aggódtam, és akkor benyögi, hogy ja ő még mászkálgatott egy sort... De nem érti, miért esett szarul, hogy kinyittatta az ablakot (nyilván nem túl nagy bók, ha azzal kezdi, hogy büdös a kaja...), meg hogy eleve miért voltam így kiakadva...

Most tényleg én reagálom túl ennyire a dolgot?

2017. márc. 3. 09:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Figyelj, mit kell a másik szájában lógni? Egyszr felhívod, hogy figyu, mikor jössz, de értelmes ember nem mond dőpontot.

Egybként meg nem kell 4x kaját melegíteni, réérzs, ha hazaért, nyilván nem tűzön főzöd bográcsban.

2017. márc. 3. 10:13
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

Miert kell egy ferfit kiszolgalni korbeugralni kajat melegiteni ?

25 ev alatt soha nem lihegtem igy a ferjem utan.

Elmegy majd jon van keze laba van mikro.

En beteszek egy jo filmet takaroba bujok es ha elalmosodom elmegyek aludni.

Neked is ezt ajanlom mert buta cseledkent viselkedsz es megsertodsz ha nem jon ?

Ne fuggj tole legyen sajat eleted.

2017. márc. 3. 10:14
 13/27 Noblesse Oblige ***** válasza:
35%

Szerintem meg nagyon sok kapcsolatban van ilyen félre értés, probléma, úgyhogy engem nem lepett meg a kérdés, és nem gondolom, hogy ettől komolyabb baj lenne a kapcsolatukkal.

Az én storim az, hogy a párommal este megbeszéltük, hogy akkor romantika, erotika a fő műsorprogram, mert ránk fért egy kis huncutság már. :)

De jöttek a szaktársai, valamit ünnepeltek és hívták a párom is. Mivel alapból nem az az eljárogatós fajta, én is támogattam az ötletet, hogy menjen velük vadulni, hiszen ez is a gőzkieresztés egy formája, meg azért egy barátnővel való romantikus esete teljesen más élményt nyújt mint egy pasis szakbuli. Egyik sem felcserélhető és helyettesíthető.

Szóval így a párom végül elment nyugodt szívvel és mondta, hogy 10-re itthon lesz és akkor nem kell az esti programot sem lemondani. Mivel a párom egy szavatartó ember, mondom ok, akkor készülők az estére. Én is főztem, teljesen felfrissítettem magam, pihe-puha lett a bőröm, szőrtelenítettem, illatos lettem, ami csak szem szájnak ingere. Elmúlt 10 óra és semmi. Hamarost felhívott matt részegen, hogy késni fog, de az este áll. Ok. Vártam. 11. 12. 1 után a lábán nem bírt megállni, úgy állított be. Teljesen körbeudvarolt botorkáló nyelvvel, és hát igen elázott. Külön szobába lefektettem, és fújtam rá.

Nem is az volt a gondom, hogy jól érezte magát, vagy hogy részeg volt. Hanem hogy nem mondott le a közös esténkről. Pedig át rakhattuk volna más korra. És akkor én sem azzal töltöm az estém, hogy várom szexi fehérneműbe, meg vacsorával. Akkor megbeszéltük, hogy mi volt a gond. Ő a végén bocsánatot kért. És ebből azóta sincs gond.

Szóval szerintem nagyon sok kapcsolatban van ilyen történet. Most elmondjátok, hogy mi a gond, hogyan kéne kezelni és ebből többet nem lesz probléma.

2017. márc. 3. 10:18
 14/27 anonim ***** válasza:
66%

De nyilván a stílusodra reagált így. A páromnak volt egy exe, aki mindenen robbant, ha már öt percet késett a "hazajövetelről", akkor már ment az észosztás meg a hiszti félóráig.

Felnőtt ember a férjed, hadd ne kelljen már beszámolnia, hogy mikor jön, vagy a sárkánykodásod hallgatnia, amiért el mert menni sétánlni egyet.

Egyébként meg senki nem szereti ezt a mártír hozzáállást, ha sütni akarsz, meg háromfogásos vacsit, amit NEM feltétlen igányel a másik, akkor csinálj, de ne vesd a szemére, hogy "de én azért csináltam, mert..." Nem, a te döntésed volt, mikor félbetegen nekiálltál minden szarnak.

Én max. egy levest csinálok már estére, a többit meg megoldja okosan, mert 33 éve férfi, nem kisfiú.

2017. márc. 3. 10:18
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Ja, igen, és ha azt mondja, elmegy sörözni, akkor nem várom haptában, meg szexi fehérneműben, hanem írok, zenét hallgatok, filmezek, etc. elfoglalom magam, mert a fene tudja, meddig marad, meg mennyit iszik - bár ő ilyenkor kívánósabb.
2017. márc. 3. 10:21
 16/27 anonim ***** válasza:
26%

Figyu,en megtanultam,h az elettarsamnak nem fozok. Soha.

Ha elmegy nelkulem a barataihoz,addig en elmegyek bulizni egyedul. En is azt csinalom,ami jol esik.

Nem szabad megkerdezni,mikor jon,mert ugyis kesobb jon.

Egyszer majd megismerkedek valahol egy ragaszkodobb pasival,aki betartja a szavat es szeret velem lenni.

Te nem vagy hibas. Csak magadnak fozz,fuggetlenek vagytok egymastol. A buliban biztos a hazigazda feltalalt egy vacsorat.

Az elettarsnak,aki nelkuled elmegy,ne fozz semmit soha.

Az elettarsad nem vesz komolyan.

N

2017. márc. 3. 10:23
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Akinek.nincs kedve elmenni egy buliba de aztán kesobb indul haza mégis(jo persze aztán jo.volt a buli),de elotte inkabb meg sétál is egyet,úgy hogy te mar 600x hívtad,es azt is tudja hogy 3 fogasos vacsi varja otthon,az valamiért nem szívesen megy haza.Tehat gyakran történik hasonlo de tuti h nem ez az egyetlen gondotok.
2017. márc. 3. 10:25
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
Férfiként hánynék ha kiköti az asszony hogy mikor megyek haza. Ha indulok rádcsörgök, és ha még ébren vagy akkor megmelegíted a kaját. Ez nehéz lett volna így gondolom.
2017. márc. 3. 10:39
 19/27 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy írták már az előbb - fölösleges ezt túllihegni.

OK, neked fontos volt hogy meglepd. Kérdezd meg magadtól - miért kellett pont melegnek lenni a kajának mikorra hazaér? Én ezt speciel nem értem a történetben. Gondolom ez egy olyan dolog amit otthon láttál és csakis így lehet jól csinálni, ergo még bőven a csiszolódás stádiumában vagytok.

Ahogy írták - nem kell a nyakán lógni, legyen saját életed. Értem én hogy beteg voltál, lehet unatkoztál is, ebből jön a problémázás, hogy "történjen már valami". Ugyanúgy fog örülni a kajának ha akkor melegíted meg (vagy ő maga) mikor hazaér. OK, hogy meglepi, de nem vagy a házi cselédje (remélhetőleg), aki konkrétan meleg kajával, meleg ággyal várja...

Az meg hogy elment sétálni, abszolút normális. Én is sokszor kerülök egyet mielőtt hazaérek - jó gondolkodni, élvezni a levegőt stb mielőtt hazatérek a megszokott dolgokhoz.

Ahogy írták, kérjetek bocsánatot, és kommunikáljatok - nyugodtan, nem érzelmektől fűtve.

2017. márc. 3. 10:46
 20/27 anonim ***** válasza:
64%
Egyebkent meg azt sem ertem hogy ha buliba megy,akkor gondolom nem.este 6-ra érsz haza,főleg mert azt írtad szülinapi bulira ment.De plusz delután hívják fel a haverjai, szülinap van,gyere?Azt nem előre szokták egyeztetni?Ott meg akkor enni csak fog valamit.Akkor mi értelme van még éjjelre teljes menüvel várni...Úgyhogy lehet állítani hogy csak,és de,viszont itt valami nem működik jól.Es tudom hogy túlfeszítem a húrt a sztem megcsal írásom után.De érdemes volna elgondolkodni hogy valami baj van.(17)
2017. márc. 3. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!