Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a páromnak?
Egyutt elunk a parommal. Ket honapja sajnos nem dolgozom, elotte a parom nem dolgozott harom honapig en( suli mellett dolgoztam) De sikerult munkat talalnom jovo heten mar kezdek.
Itthon vagyok a parom fizikai munkat vegez, de en mindennap fozok kitakaritok kedvesedek a aparomnak meleg etellel varom itthon hazajon megmasszirozom twnyleg mindent megteszek hogy jol erezze magat. Ő ha a jon eszik,mitutan befejezte az evest fol all mindent ott hagy ahogy van.se a ruhait se semmit nem pakol el maga utan .Nem segit nekem mondvan azert mert egesz nap dolgozott. Amit en meg ertek de mar ugy erzem magam mint egy bejaronő, és szinte minden este ezen megy a vita hiàba próbàlom vele megbeszelni.mindig az a valasz hogy te màr megint kezded megint elb*sz**d az estet te mindig veszkszel. Soha nem megyunk el sehova mindig kajara koltunk masra nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!