Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan mossak fogat a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mossak fogat a párom mellett?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de eléggé zavar a dolog. Mániám a fogmosás, minimum minden reggel és este fogat kell mosnom, anélkül frusztráltan érzem magam napközben, és éjjel sem alszom jól. Az előző barátom emiatt eléggé furcsán nézett rám, ő csak este mosott fogat és az sem zavarta, ha esetleg az esti is kimaradt. Ha én felkeltem még fogat mosni, akkor mindig megszólt érte, sajnos ez eléggé rosszul esett és megbélyegezte a következő kapcsolatomat is. A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt, nemrég költöztünk össze. Míg külön laktunk, addig hol egyikünk, hol másikunk szüleinél voltunk, zárható fürdőajtóval, így az esti és a reggeli fogmosást próbáltam elintézni "titokban", hogy nehogy ő is mániákusnak bélyegezzen meg. Sajnos ő sem az a tipikus fontos a fogmosás típusú ember, reggelente sosem mos fogat, este is csak ha épp olyanja van - nem is értem, valahogy mindig ilyen emberrel hoz össze a sors, egyébként minden más területen ápolt, ad magára. Jelenleg albérletben lakunk, ahol a fürdőajtó nemhogy nem zárható, de rendesen be sem lehet csukni.

Mivel eddig mindig titokban intéztem a fogmosást, kerülve a feltűnést - szinte a fogkefémet sem látta ezalatt a pár év alatt - így furcsa lenne, ha hirtelen "előkapnám" a fogkefémet, illetve ha hirtelen rendszeresen elkezdenék előtte fogat mosni.

Tudom, hogy ez gyerekes kérdés, de egyszerűen annyira megmaradt bennem az előző barátom szekálása ez ügyben, hogy nem tudok túllépni rajta. Mióta együtt lakunk hétköznapokon direkt később megyek dolgozni, mint ő, illetve vagy megvárom, hogy elaludjon vagy ha még nem ért haza, akkor délután megmosom a fogam és inkább nem vacsorázom. Hétvégente becsempészem a tusoló alá a fogkefémet mikor nem figyel és tusolás közben mosok fogat, közben nézem, hogy nehogy bejöjjön, de így eléggé kényelmetlen és kellemetlen.

Hogyan tudnék ezen túllépni és felszabadultan elintézni ezt az egyébként teljesen normális tevékenységet?

2017. máj. 27. 23:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%
Uramatyám, mekkora trollkérdés. 😁 Ember, szedd össze magad, inkább az agyadat kéne átsikálni ilyen gondolkodás mellett. 😀 Tökre rendben van a napi 2.
2017. máj. 28. 08:01
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

Paranoiás vagy, túl nagy feneket kerítesz ennek a problémának. Mi az, hogy nem mersz nyitott ajtónál fogat mosni? Ne haragudj, lehet, hogy az exed egy igénytelen bunkó volt, de nálad sincs minden rendben a toronyban.

A napi két fogmosás nem túlzás, nem mánia, hanem alap. Reggel kimény a fürdőbe, megmosod a fogad és kész. Este szintúgy. Hogy lehet három évig titkolni hogy mosol fogat? Ha ez nem trollkérdés, akkor gratulálok, mert ilyen kiakasztót régen olvastam.

2017. máj. 28. 08:14
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Jószagúatyaúristen! Ez most komoly? Nehogy már te érezd magad rosszul, hogy tiszta, igényes és ápolt akarsz lenni! Eleve nem értem, hogy lehet kibírni olyan ember mellett, aki alig mos fogat. Én nem bírnám ki egy büdös szájú ember mellett. A rágó nem megoldás mindenre.

Marhára nem érdekelne, ha egyéb területen meg adna magára. A higiénia nem olyan dolog, hogy opcionálisan le lehet valamit húzni a listáról, és akkor még tökéletes. Más meg majd nem mos lábat, de a sérója mindig tökéletes lesz...

2017. máj. 28. 08:21
 24/32 anonim ***** válasza:
49%

A napi két fogmosás rendben van, van aki ennél többször is teszi. Na meg ha már a cikinél tartunk, akkor szerintem az jobban az, hogy ő meg gargalizálva körbejárja a lakást háromszor 😃

(mondjuk itthon én se mosok minden nap, és a 32 évem alatt nem is kellett soha fogorvos, max fogkőleszedésre. Viszont ha a barátommal vagyok akkor mindenképp megmosom randi előtt is, sőt szex után is, meg reggel is alap)

A fürdőszoba az már érdekesebb. Legalább a wc is a fürdőben van? Mert az az amire én képtelen lennék hogy nyitott ajtónál végezzem kis és főleg nagydolgaim... Ha külön van akkor viszont ok, engem egyáltán nem zavar ha párom bejön fürdés közben, én is beszoktam :). Viszont akkor is azért jobb megcsinálni.

2017. máj. 28. 08:21
 25/32 RoseTyler ***** válasza:
100%

Hűha! :D Kérdező, szépen erőt veszel magadon és elkezdesz nyíltan fogat mosni. Figyeld meg, hogy a kezdeti stressz pár nap vagy hét után köddé válik.

Aki meg napi két fogmosásért beszól neked, annak te nyugodtan mondd meg a magadét, hiszen semmi furcsát nem teszel.

2017. máj. 28. 09:26
 26/32 anonim ***** válasza:
6%
Inkabb azon gondolkozz ilyen hulyesegek helyett, hogy minek vagy egyutt ilyen undoritoan igenytelen emberekkel.
2017. máj. 28. 09:40
 27/32 A kérdező kommentje:

Akik azt írják, hogy hogy vagyok képes egy büdös szájú emberrel élni: Mikor megismerkedtünk nem volt büdös a szája, nyilván nem azonnal derült ki, hogy mos-e fogat, később pedig csak emiatt nem hagy el az ember valakit. Nekem öröklötten nem túl jók a fogaim, kettő tömött is van, ő pedig a fogmosás hiánya ellenére egy rossz foggal sem rendelkezik csak fogkővel és ínysorvadással. Egyszer látta még otthon a fürdőben a fogselymemet, rácsodálkozott, hogy ilyet is használok, később mikor panaszkodott a fogkőre akkor ajánlottam neki, hogy próbálja ki a fogselymemet, de elzárkózott tőle arra hivatkozva, hogy nem tudja hogy kell használni. Az exemet egyébként próbáltam rávezetni a fogmosásra, mindig mondtam neki, hogy mosson fogat, különben nem érek a szájához, néha meg is tette, de ebből is csak az adódott, hogy még őt is szekálom a "mániámmal". Így a jelenlegi páromnak néha megemlítem, hogy rossz szagú a szája, vagy például a múltkor büszkélkedett el a boltban, hogy már megvan 2 éve az elektromos fogkeféje és csak mostanra kopott el a feje, ekkor felvilágosítottam, hogy normális esetben az is max. 3 hónapig lenne jó, ekkor elismerte, hogy kicsit gyakrabban kellene fogat mosnia, és ígérte, hogy tesz ez ügyben, oda fog figyelni, de nem történ változás.

A segítő válaszokat köszönöm szépen, akkor az lesz, hogy elkezdek fogat mosni előtte rendszeresen és valószínűleg pár nap után már hozzászokik, hogy ez rutin.

2017. máj. 28. 11:07
 28/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem a problémádat. Már elmondtad neki, hogy az exed beszólt a fogmosás miatt, mire ő azt mondta, jó nagy bunkó volt. Számomra ez azt jelenti, hogy szte bunkó az, aki beszól ilyenért, vagyis ő nem olyan, hogy szólna érte. Az egy dolog, hogy ő maga nem szokott fogat mosni, de attól még nem fog bunkózni, ha te fogat mosol... Olyan munkám van, hogy sokszor napokig be sem kell mennem az irodába, és bár nem vagyok rá büszke, ilyenkor nem szkotam reggel fogat mosni, max délután, ha megyek valahova, akkor indulás előtt. Sőt ilyenkor sokszor zuhanyozni sem szoktam, pláne télen, mikor még csak nem is izzadok. A párom minden reggel lezuhanyzik és fogat mos, de eszembe nem jutna mániákusnak titulálni vagy szekálni azért, mert ő rendszeresen tisztálkodik. Ha a pasid szekálni akarna, már megtette volna, amikor a fogselyemmel jöttél neki. Meglepődött, metr ő nem használ, mondta, hogy nem is tervezi, de valami nemeviláginak titulált, amiért te használod? Na látod. És komolyan 3 éve együtt vagytok? Ilyeneken max az első 3 órában lenne szabad agyalnod...
2017. máj. 28. 11:22
 29/32 anonim ***** válasza:
41%

Már első randin ezt is meg kell kérdezni.

"Amúgy te rendesen mosol fogat, fürdesz, törlöd a segged vagy csak ha valaki lát?"

2017. máj. 28. 11:39
 30/32 anonim ***** válasza:
47%
Te jézus isten... ne haragudj, de szerintem látogass meg egy pszichológust, mert egy alapvető higiéniai szokásnak ekkora feneket keríteni, szerintem nem normális dolog. Az egyik ex kolléganőm fogszabályzós volt, ő is simán mosott a munkahelyen fogat. Nem tudom, ebben mi a ciki. Még a szarás sem az, de akkor azt el sem tudom képzelni, ha a fogmosásból ekkora ügyet csinálsz, akkor a szarásból vagy a hugyozásból milyet...
2017. máj. 28. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!