Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Arcüreggyulladás mellett...

Arcüreggyulladás mellett lehet fogat huzatni?

Figyelt kérdés
Kaptam időpontot foghúzásra hétfőre, erre most arcüreggyulladásom lett. A kettő nem üti egymást? A gyulladás mellett ki lehet húzni a fogamat?
2014. júl. 12. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kérnék egy másik időpontot, mert ha arcüreggyulladással húzatod ki, akkor baromira fog fájni. Az érzéstelenítés a gyulladás miatt semmit nem fog érni, ezért a szó szoros értelemben mindent érezni fogsz.
2014. júl. 12. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Normális orvos nem is nyúl a fogadhoz, bármilyen gyulladásos betegséged van. Kérj más időpontot valószínűleg a doki azonnal hazaküldene, ha így mennél.
2014. júl. 12. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
ugyan azon az oldalon van?mert nekem arcüregem volt és fájt a fogam is tőle..majd elmúlt az arcüreg és a fog az is jó azóta is........ez 2* is előfordult
2014. júl. 12. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Melyik fogad akarják húzni?

Csak mert ha hátsó, akkor megnyílhat az arcüreg

2014. júl. 12. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Vagy alul kell húzni?

De inkább rakjátok át az időpontot, nehogy baj legyen

2014. júl. 12. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Kaptál már antibiotikumot?
2014. júl. 12. 21:22
 7/8 mi a fene ***** válasza:
Nem biztos hogy a foghúzás jelenti a gyógyulást, előbb megmutatnám az orvosnak, lehet hogy gyógyszerrel ki lehet kezelni.
2014. júl. 12. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Fent van a fogam és nem függ össze a kettő! A fogorvoshoz az időpont már előbb meg volt, mint a gyulladás... Más miatt kell kihúzni.
2014. júl. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!