Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 12 évesen hogy érzéstelenítik...

12 évesen hogy érzéstelenítik (ha érzéstelenítik egyáltalán) ha egymás mellett 2 fogat tömnek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

inekcióval

de az nem fáj. tapasztalat

2009. febr. 23. 16:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Én kicsit félek :S Mien érzés? hova adják?
2009. febr. 23. 16:25
 3/12 anonim válasza:
100%
csak egy kis nyomást érzel, ami nem fáj..csak utána lesz kellemetlen, mert még legalább 1 óráig fel lesz dagadva.De nem kell idegeskedned, tényleg nem fáj
2009. febr. 23. 16:28
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

hajaj én a multhéten voltam

hát mégén h féltem..

de figyelj semmitmost ezt úgy hidd el ahogy ülsz , semmit nem éreztem, még a tűből sem.

mondta az orvos h kész.. én meg komolyan viszakérdeztem, hogy mivan kész???

anyira nem éreztem semmit.

aztán elkezdett ilyen hülyén bizseregni vicces volt folyt a nyálam azon a területen ki xD meg nemtudtam hörcsög pofit mert ott kiment a levegő

4 órán át zsibbadt vagyis.. inkább bizsergett

és semmit nem éreztem miközbe csinálta a tömést még annyit se h bizsereg

2009. febr. 23. 16:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat, de még arra nem kaptam választ hogy ova adja a fogdoki:(

AM. köszönöm a gyors válaszokat!:D

2009. febr. 23. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobban járnál, ha nem érzéstelenítenék. Tényleg nem fáj a fúrás - viszont az érzéstelenítés után még sok óráig NE RÁGJÁL SEMMIT - simán lerágod a szád (nem csak a szélét) úgy, hogy nem is érzed.
2009. febr. 23. 16:53
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Ínybe adják, és nekem mindig is fájt, volt hogy majdnem elájultam. De lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Sok sikert.
2009. febr. 23. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem huztak,már kétszer kaptam injekciót,nem fájt.egy pici szurás,állitolag több helyre adja azt az egyet,de én csak egy is csipést éreztem.de utána....jó pár ora mire kimegy a zsibbadás.
2009. febr. 23. 17:11
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

még egy kérdi..(bocsi a sok kérdés miatt): Mit akart avvakl közölni a fogorvos hogy ehez felnőtt tömés kell?

2009. febr. 23. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Menj gyermekfogászatra

2014. jan. 1. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!