Kuki hátrahuzás mennyire fáj a gyereknek? érzéstelenítik előtte jol? Sokaig fáj nekik? Mennyi ideigtart amig megcsinálják?
Igez, az én fiamnak nem mostanában csinálták, de az "élmény" számomra maradandó volt. Befújták spray-vel, és gyorsan egy rántással elintézték. Én fogtam a gyerek felsőtestét, az asszisztens a lábát, a gyerekorvos csinálta. Potyogtak a könnyeim, és akkor finom voltam és nőies. Utána még egy hétig kb kentük és érzékeny volt neki, de minden rendbe jött.
Kitartás!
Ez a téma egy idegbaj, senkit nem áll szándékomban megbántani, de ez a hülyeség már szinte csak Magyarországon téma. Mint egy előttem szóló is írta 6-7-8 éves korra magától megoldódik és világ-szerte a normális orvosok ezzel tisztában is vannak, viszont itthon sajnos még mindig vannak bizonyos orvosok akik bizonyára kb. 20db továbbképzést kihagytak életük folyamán, mivel még mindig nekiesnének szegény 1-2-3 éves gyerekeknek. Beszéltem ez ügyben egy urológus professzorral akinek az elmondása szerint sajnos 80%-ban női orvosok követik el ezt a kicsinek tűnő, ámbár a gyerek későbbi életére nézve igen szarvas hibát.
Emellett sajnos az is baj, hogy a magyar anyukák is túlságosan szeretik ezt a témát. Tisztelet a kivételnek.
El a kezekkel a kukitól!!!!! A természet megoldja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!