Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan mossak fogat a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mossak fogat a párom mellett?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de eléggé zavar a dolog. Mániám a fogmosás, minimum minden reggel és este fogat kell mosnom, anélkül frusztráltan érzem magam napközben, és éjjel sem alszom jól. Az előző barátom emiatt eléggé furcsán nézett rám, ő csak este mosott fogat és az sem zavarta, ha esetleg az esti is kimaradt. Ha én felkeltem még fogat mosni, akkor mindig megszólt érte, sajnos ez eléggé rosszul esett és megbélyegezte a következő kapcsolatomat is. A jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt, nemrég költöztünk össze. Míg külön laktunk, addig hol egyikünk, hol másikunk szüleinél voltunk, zárható fürdőajtóval, így az esti és a reggeli fogmosást próbáltam elintézni "titokban", hogy nehogy ő is mániákusnak bélyegezzen meg. Sajnos ő sem az a tipikus fontos a fogmosás típusú ember, reggelente sosem mos fogat, este is csak ha épp olyanja van - nem is értem, valahogy mindig ilyen emberrel hoz össze a sors, egyébként minden más területen ápolt, ad magára. Jelenleg albérletben lakunk, ahol a fürdőajtó nemhogy nem zárható, de rendesen be sem lehet csukni.

Mivel eddig mindig titokban intéztem a fogmosást, kerülve a feltűnést - szinte a fogkefémet sem látta ezalatt a pár év alatt - így furcsa lenne, ha hirtelen "előkapnám" a fogkefémet, illetve ha hirtelen rendszeresen elkezdenék előtte fogat mosni.

Tudom, hogy ez gyerekes kérdés, de egyszerűen annyira megmaradt bennem az előző barátom szekálása ez ügyben, hogy nem tudok túllépni rajta. Mióta együtt lakunk hétköznapokon direkt később megyek dolgozni, mint ő, illetve vagy megvárom, hogy elaludjon vagy ha még nem ért haza, akkor délután megmosom a fogam és inkább nem vacsorázom. Hétvégente becsempészem a tusoló alá a fogkefémet mikor nem figyel és tusolás közben mosok fogat, közben nézem, hogy nehogy bejöjjön, de így eléggé kényelmetlen és kellemetlen.

Hogyan tudnék ezen túllépni és felszabadultan elintézni ezt az egyébként teljesen normális tevékenységet?

2017. máj. 27. 23:36
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
8. A munkahelyeden is, ha nyilvános a mosdókagyló, akkor simán odamész és akár mások előtt megmosod a fogad? Irigyellek :D Lehet, hogy én vagyok nagyon prűd, de nekem ez nem menne.
2017. máj. 28. 00:24
 12/32 anonim ***** válasza:
11%

Én azon röhögök inkább, hogy itt gyakorin mindenki annyira kibszott igényes mindenre, hogy szinte már mesébe illik. Mintha róla mindátzták volna az angyalokat.

3 óránként fogmosás, semmi dohányzás, minden nap új ruha felvétele, stb... :D

Gondolom itt mindenki naponta cserél ágyneműt és cipőt sem húz fel kétszer amíg nem mosta ki mosógépben... :D

Amúgy meg, viszonylag kevés fogmosással 2 rossz fogam van 30 évesen és soha nincs reggel büdös szájszagom. Volt olyan barátnőm aki rendszeresen mosott fogat, de reggel alig tudtam megcsókolni olyan rossz szájszaga volt, na erre varrjatok gombot igényesség megtestesítői itt gyakorin (aki kb. mindenki). :D

2017. máj. 28. 00:27
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Mesébe illő a fogmosás és a napi tiszta ruha?

Aztaqrva... bennem most eltört valami, gyerekek. Ez nagyon kemény.

2017. máj. 28. 00:29
 14/32 anonim ***** válasza:
86%

De ezt most elhiszi valaki?

Hát azt csinálsz amit akarsz!Nehogymár bújkálj egy párkapcsolatban!

Ha olyanom van napközben is megmosom bárhol-bármikor.-Akár fejen állva is vagy szex közben....

Atya ég,ezt el sem hiszem.

2017. máj. 28. 00:36
 15/32 anonim ***** válasza:
28%

Te kérdező, hogy van gusztusod smárolni egy olyannal aki nem mos fogat???

Ínysorvadás? FOGOSVOS A TÉMA! Különben a hajlesz barátodnak kirohadnak az (idővel) ELBARNULT FOGAI.

Lesznek ott száj és hullaszagok négyzetkilométeren belül ha a rudid szája kirohad...

Sose értettem, hogy az igényes, tiszta,illatos emberek miért jönnek össze zs-kategóriás,igénytelen,büdös, kukamarshallokkal...

Részvétem leányzó.. Küldök neked egy csomag orrcsipeszt (a szagok ellen) ha mondod privibe a címed! 😨😨😨😷😷😷

U.i: büdös, bacis szájjal hagytad hogy a legszentebb testrészeden (fertőző)tevékenységet folytasson???????????

2017. máj. 28. 00:40
 16/32 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem kérdező trollkodj kicsit, moss fogat napi 3x :D

Ne viccelj halo! :)

Napi 2 teljesen oké.

A minimum.

2017. máj. 28. 01:06
 17/32 Fish1 ***** válasza:
100%

Hát ezt én se értem, hogy ebben mi a ciki. o.O Meg azt se, ha lábborotválás közben meglát.

Ha a pasinak fogínysorvadása van, az pont attól alakul ki, ha nem mossa rendesen a fogait. A fogon maradt trutyi összeáll fogkővé és a fogkő tolja lefelé az ínyt.

2017. máj. 28. 05:03
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen.Megmosod és kész.Azért, mert valaki igénytelen, neked nem muszáj annak lenni.

Azok meg nagy tévedésben vannak, akik azt hiszik nekik nincs szájszaguk.Mindenkinek van, fogmosás nélkül meg igencsak erős.Egyébként marha gusztusos megcsókolni egy olyan embert, akinek tiszta lepedék a foga..mert bizony a mosás hiánya miatt az lesz, még akkor is, ha nincs annyi esze valakinek, hogy felfogja.

A fogorvosok most kapnának infarktust, néhány itteni válasz láttán.És még csodálkozom, miért is van ennyi rothadó fogú, büdös szájszagú ember...mert bizony elég sok ilyennel találkozom akinek az "igényessége" ennyi mint, akik itt megszólaltak páran.Mocskos, higiéniahiányos száj nem éppen vonzó tisztelt férfiak.

2017. máj. 28. 06:13
 19/32 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

A fogmosási mániád nem mánia, hanem alap. Hogy a párod ritkán mos fogat most kezdett el zavarni 3 év után? Eddig nem vetted észre, csak mikor osszeköltöztetek, tehát gondolom nem volt büdös a szája.

Viszont ezt egy nagy problémának érzem, hogy zavar, ha fürdés közben bemegy. Nem szoktatok együtt fürödni? Ha már együtt élsz valakivel és szexeltek szerintem nincs semmi amit nem látott még rajtad, tehát nem értem miért zavar. Szerintem próbálj meg lazább lenni ilyen téren

2017. máj. 28. 06:30
 20/32 anonim ***** válasza:
36%
Jót nevettem így reggel olvasva. :)) Örülök hogy a fogmosás a legnagyobb problémád ez tényleg figyelemreméltó.
2017. máj. 28. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!