Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem a párom?
Figyelt kérdés
nem rég elhunyt nagyapám,miútán hazaértem a temetésről a párom nem volt otthon,elment a vmbarátaival,mint utobb kiderült azt mondta nekik elmenekült mert én hisztizek.Nem akartam hogy eljöjön velem mert két év alatt nem jött el,nem akart bemutatkozni a családomnak.27/n2017. máj. 17. 22:32
11/14 anonim válasza:
Azt hiszem ha a helyedben lennék összecsomagolnék neki amíg a haverjaival van. Ha ennyire szereti őket akkor majd lakhat valamelyiknél. Érzéketlen, önző paraszt.
12/14 Ypszilon1980 válasza:
Mi a kérdés most?Vége lesz,csak az a kérdés mikor jutsz el odáig,hogy felvállald,ennek semmi értelme.Majd ha saját családotok lenne,akkor is így viselkedne?Full gáz,de nem értem miért ragaszkodsz hozzá,csak lehúz.
13/14 anonim válasza:
Ez az a fajta,aki egy napon azzal fog kidobni téged,hogy túl sokat akarsz,de ő nem az a típus,akire te vágysz.Majd elmondja,hogy lehettek volna érzései,de te nem hagytad,mert túl sokat hisztiztél.Te leszel a főbűnös,ő meg majd két hét múlva mással hentereg.Szerintem ne várd meg,míg ide juttok!Dobd te a sz...rházit.Az ilyen egy pohár vizet nem érdemel,maximum a pofájába.Persze a meleg vacsi,meleg punci ennek is qrva jól esik...
14/14 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Május óta.még mindig nem jutott el oda, hogy kidobd végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!