Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért viselkedik így velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem a párom?

Figyelt kérdés
nem rég elhunyt nagyapám,miútán hazaértem a temetésről a párom nem volt otthon,elment a vmbarátaival,mint utobb kiderült azt mondta nekik elmenekült mert én hisztizek.Nem akartam hogy eljöjön velem mert két év alatt nem jött el,nem akart bemutatkozni a családomnak.27/n

2017. máj. 17. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szépen kifogtad gg. Igazán együttérző és kultúr ember lehet. De mi a kérdés, leírásodban ott a válasz csak szóba nem öntötted.
2017. máj. 17. 22:41
 2/14 A kérdező kommentje:
mi??
2017. máj. 17. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

1. őszinte részvétem

2. "mert két év alatt nem jött el,nem akart bemutatkozni a családomnak."

Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol!!!

És még te csodálkozol, hogy miért viselkedik így?

3. és miért vagy egyáltalán olyan emberrel, aki nem akar a családoddal megismerkedni?

4. miért vagy olyan emberrel, akinek a béka se..gge alatt van az érzelmi intelligenciája?

Szóval, te vagy vele, nem kötelező vele lenned, te választottad, viseld a következményeket is érte.

2017. máj. 17. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó párod van.Miért nem tőle kérdezed meg?

Bár én lehet dobtam volna a fenébe.

Mit gondolsz mit nézett hisztizésnek?

S miért nem akar bemutatkozni a családodnak?

2017. máj. 17. 23:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Röviden annyi hogy egy bunko pöts, nem törődik veled, se az érzéseiddel. Nem kér a családodbol, csak az kell ami neki jó. Jó, beismerem h nem ismerek minden részletet mert nem sokat árultál el. De szerinted ha most ilyen alig 2év után, milyen lesz a késöbbiekben. Ez a helyzet csak romlani fog, nem akarok vészmadár lenni, de az ilyenekből sürün lesznek alkoholisták és bántalmazók. Primitív őstulok, ha teheted keress mást bogaram, mert ha véletlenűl felcsinál már elnézést a kifejezésért, egy életre magához láncol vagy legalább is nagyon sokáig, és megindul a lejtőn az lesz csak az igazi pokol neked. És ha esetleg valamikor végképp betellik a poharad és elhagyod 40évesen már sokkal nehezebb újra visszatérni a kerékvágásba plána annyi lelki seb után.
2017. máj. 18. 00:21
 6/14 A kérdező kommentje:
azért tart hisztisnek mert néha mikor együtt tudnánk lenni(váltott müszakban dolgozunk nem együtt) ő akkor inkább elmegy a barátaihoz vagy játszik a psén,és mikor ezt szóvá teszem akkor mondja ezt.Múltkor azt mondta lemerült a telefonja mikor dolgoztam és elment a barátaihoz,perdze megint én voltam a hisztis
2017. máj. 18. 01:24
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Tehát ha gyászolsz, az hiszti, ha vele akarsz lenni szabadidődben, az hiszti, a családodra tojik...

Egyébként teljesen igaza van! Nehogy már a pi.nának is legyen szája! Úgyhogy húzzál bőrt a fogadra, panaszkodás helyett takaríts ki, főzz valami ehetőt és estére borotváld le selymesre a pi.nádat.

És becsüld meg ezt a drága jó embert, akitől ennyi jót kapsz! (Mármint hajlandó beléd üríteni.)

Azon gondolkodom, mennyire kellene bunkónak lennie veled, hogy egyáltalán el kezdj gondolkodni a szakításon.

És légyszi küldj róla egy képet privátban, mert nem tudom elképzelni, hogy néz ki egy olyan pasi, aki ezt is megcsinálhatja a nőjével.

2017. máj. 18. 05:58
 8/14 Költőnő? ***** válasza:
100%
És akkor mi is a jó ebben a "kapcsolatban"?
2017. máj. 18. 06:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért viselkedik így veled, mert hagyod. Mert megteheti.

Egy normális nő már kivágta volna mint a hasmenéses macskát az első hasonló eset után. Benned semmi önbecsülés nincs? A pasid a haverokhoz menekül, mert képtelen téged elviselni, szegényke annyira szenved a társaságodban, ha éppen nem dugtok. Ne kínozd tovább a jelenléteddel.

Persze, most jön majd az, de hát aaaanyira szereteeeem...

2017. máj. 18. 08:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki két év alatt nem kíváncsi a szüleidre,a családodra, az semmit nem akar Tőled, csak jól el van melletted.

40F

2017. máj. 18. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!