Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem a párom?
1. őszinte részvétem
2. "mert két év alatt nem jött el,nem akart bemutatkozni a családomnak."
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol!!!
És még te csodálkozol, hogy miért viselkedik így?
3. és miért vagy egyáltalán olyan emberrel, aki nem akar a családoddal megismerkedni?
4. miért vagy olyan emberrel, akinek a béka se..gge alatt van az érzelmi intelligenciája?
Szóval, te vagy vele, nem kötelező vele lenned, te választottad, viseld a következményeket is érte.
Jó párod van.Miért nem tőle kérdezed meg?
Bár én lehet dobtam volna a fenébe.
Mit gondolsz mit nézett hisztizésnek?
S miért nem akar bemutatkozni a családodnak?
Tehát ha gyászolsz, az hiszti, ha vele akarsz lenni szabadidődben, az hiszti, a családodra tojik...
Egyébként teljesen igaza van! Nehogy már a pi.nának is legyen szája! Úgyhogy húzzál bőrt a fogadra, panaszkodás helyett takaríts ki, főzz valami ehetőt és estére borotváld le selymesre a pi.nádat.
És becsüld meg ezt a drága jó embert, akitől ennyi jót kapsz! (Mármint hajlandó beléd üríteni.)
Azon gondolkodom, mennyire kellene bunkónak lennie veled, hogy egyáltalán el kezdj gondolkodni a szakításon.
És légyszi küldj róla egy képet privátban, mert nem tudom elképzelni, hogy néz ki egy olyan pasi, aki ezt is megcsinálhatja a nőjével.
Azért viselkedik így veled, mert hagyod. Mert megteheti.
Egy normális nő már kivágta volna mint a hasmenéses macskát az első hasonló eset után. Benned semmi önbecsülés nincs? A pasid a haverokhoz menekül, mert képtelen téged elviselni, szegényke annyira szenved a társaságodban, ha éppen nem dugtok. Ne kínozd tovább a jelenléteddel.
Persze, most jön majd az, de hát aaaanyira szereteeeem...
Aki két év alatt nem kíváncsi a szüleidre,a családodra, az semmit nem akar Tőled, csak jól el van melletted.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!