Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal mostanság sűrűn összeveszünk főleg azon ahogyan beszél velem nem káromkodik inkább minden más jelzőt aggaszt rám minden vagyokmár csak jó nem tegnap pl lusta voltam mert meló után pihenni mertem ( szoktam házi munkát végezni segítek neki mert dolgozik ő is és jobb megosztani a munkát ) természetesen nem hagytam szó nélkül annyit mondtam dolgoztam ma eleget hagyj pihenni erre még ő sértődöttmeg ordítani kezdett velem amire én is ugyan úgy hangos szóval válaszoltam persze jóval hangosabban hamár ordibálunk egymással...... na és persze ismétt ki az aki nem aggyafel a következő mondata máris "hejezd a pofád alap állásba,, ezek után még széphogy kiborult rendesen nállam a bili. Ez a vita ment egész délután mikorra eljött az este már inkább nem szoltam hozzá de ő azért még az ilyenkor szokásos kis mondatát el lőtte " nem vagyok kötelező menny el ezt mondta már jó párszor nem vettem készpénznek sohasem mert volt hogy majdnem megtettem és akkor vissza tartott és ez így lenne most is ebben biztos vagyok Szeretném ha segítenétek nekem megérteni mi történik a párkapcsolatomban miért viselkedik velem a párom úgy ahogy? A problémánk már nem új keletű hasonló módon valahogy mindig előjött hol hosszabb hol rövidebb időre előre is köszönök minden segítséget ( önjelölt nyelvtan tanárok kritikájára nem vagyok kíváncsi. Tudom hogy s..r a helyes írásom magamtól is és bocsánat érte )2017. ápr. 22. 21:15
1/5 anonim válasza:
Ez egy idióta pitsa nem kell ezen mit magyarázni,vagy otthagyod a faxba ,vagy megneveled!Egyszer jól fel kell képelni aztán ,vagy visszavesz a pofájából és megtanul viselkedni és tisztelni téged ,vagy még jobban begőzöl.
Ha utóbbi akkor kalap kabát,hasta la vista.
2/5 anonim válasza:
Azért, mert hagyod. Ha otthagytad volna, ahelyett hogy felveszed vele a kesztyűt ordításban, akkor máskor átgondolná, milyen stílusban beszéljen veled.
Én nem tűrném ezt el senkitől. Legyen már ennyi tartás benned...
5/5 anonim válasza:
Abból tudni hogy férfi, mert úgy ír a házimunkáról, hogy ő "segít" a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!