Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem ezt jóvá és miért viselkedik most így velem a barátom?
Tegnap megbeszéltük a párommal, hogy elmegyünk vacsorázni a városba meló /suli után, este 19:00 óra felé, de nekem közbe jött valami...az egyik fiú barátom felhívott telefonon, hogy elkéne mennem a laptopjáért a szervízbe legkésőbb 17:00 órára, elmentem 16:45 re kb, átvettem gépet és bevittem neki a munkahelyére. De ez az egész kb egy 50 perces művelet volt, mert közben 2 buszt is lekéstem és azzal amúgy is utazok kb 15-18 percet. Utána még beszélt kicsit velem a barátom, mert már nem láttuk egymást majdnem 2 hete, de hamar elmentem, viszont elkéstem..a párom csak sms-t küldött, hogy merre járok éppen? Felhívtam mondtam neki, hogy mindjárt ott vagyok még 10-15 perc. 8 óra környékén értem oda hozzá. A barátom nagyon csalódottnak tűnt, közöltem vele a késésem okát, hogy nagyon sajnálom, erre ő teljesen felháborodott, hogy én a fiú barátom miatt késtem el a vacsoránkról. Nagyon felkapta a vizet,végig a szavamba vágott, elmondta mi a baja velem, aztán nekem vágta, hogy nem voltam képes még jelezni sem, hogy lehet kések ezért és ezért, de még az is szóba került, hogy elege van belőlem,mert én mindig vagy vele vagy a fiú barátommal töltöm az időmet, zavarja, hogy megölelem a legjobb barátomat, nem érti miért pusziljuk meg egymást és miért vigyorgok rá, miért kell facebookon írogatnunk egymásnak, miért hívfel minden héten egyszer legalább. Igazából annyira dühös volt és hideg velem, hogy teljesen zavarba jöttem és csak veszekedés lett a vége. Amikor meg a sírás határán tartottam..mert annyira megbántott ezzel, akkor meg azt mondta neki is sírhatnéka van, hogy ilyen lányba szerelmes mint én, de ezt is úgy mondta mintha a pokolba kívánt volna. Utána otthagyott, kérte, hogy hagyjam most és ne mondjam neki többet, hogy bocsánat, mert csak felhúzom ezzel.
Amikor haza érkeztem ő már otthon volt én még elmentem gyors vásárolni a tescoba. Nem igazán beszéltünk egymással, sőt...az este lefekvéskor mindig összebújva alszunk, de most hátat fordított nekem. Reggel mindig készítek neki reggelit, most is így tettem, mindketten 9re mentünk volna dolgunkra,tehát gondoltam megbeszélhetünk mindent. De nem...ő nem szólt hozzám, nem volt éhes, telefonált egy barátjával utána bekapcsolta a laptopját és nem lehetett hozzá szólni, mert ilyenkor teljesen kizár...ilyet akkor csinált utoljára amikor volt egy hatalmas félreértés köztünk még a kapcsolatunk elején. Én már nagyon besokaltam, mert direkt levegőnek nézett és hiába kértem tőle bocsánatot ez kevés volt.
Most értem haza..nem rég, mert suli után futó versenyen voltam. A barátom meg kiderült már 4kor otthon volt, mert amúgy szabin lenne jövő hét szerdáig. Köszöntem neki, egy "hmm" volt a válasz, éppen evett. Amikor megcsókoltam a tarkóját akkor meg felém fordult és VÉGRE beszélt velem, előállt azzal ,hogy költözzek véglegesen hozzá, ne csak két hetente legyek nála, azt akarja, hogy több időt töltsünk együtt és arra kért, hogy a fiú barátommal ne találkozzak sűrűn és a puszit, ölelést, felejtsem el, mert nem szereti ha azt látja, hogy amikor összefutunk akkor hozzám ér egy férfi. Pedig csak 2x találkozott a fiú barátommal. És nagyon jól tudja a párom, hogy csak barátok vagyunk ezzel a fiúval. Ami amúgy meglepett, hogy nem szokott erről beszélni, nem igazán adta tudomásomra, hogy zavarja ez és ez. Néha tett megjegyzéseket és pl olyat csinált már, hogy ha férfi társaságában vagyunk akkor direkt magához húz vagy megfogja a kezem így egy haverját sem tudom megöleni vagy puszit adni nekik, pedig néha velük is szoktam ilyet, de már megszokásból, de a párom sokszor maga mellé "szorít" és ilyenkor csak köszönök nekik. Tehát inkább csak a jelekből tudtam olvasni, de a tegnap katasztrófa volt. Tudom, hogy ez rosszul eshetett neki, de azthittem időben visszaérek és nem kell smst hagynom neki, hogy kések majd. Most azonban 2 kérdésem lenne..
Az egyik, hogy most csak azért kérhette tőlem, hogy költözzek hozzá végleg, mert fél talán, hogy elveszíthet vagy miért?
A másik, hogy mit tegyek, hogy ne haragudjon rám, nagyon haragszik, látom rajta, komoly velem és nem is csókolt meg, nem ölelgetett meg, pedig mindig ha haza érünk akkor jön és átölel, beszélünk, sokszor gyors kajálunk, fürdünk és szex is szokott lenni, de most nem úgy nézki, hogy lesz ilyen. Félek, hogy nem az utolsó alkalom volt ez, hogy így kiborult és ha eltávolodunk egymástól,akkor vége mindennek. Pedig szerelmes vagyok, szeretem a páromat és a legfontosabb személy az életemben.
Március végén lesz, hogy 2 éve együtt vagyunk. A fiú barátomat már évek óta ismerem és nem volt köztem és közte semmi, de soha! Ráadásul tényleg ritkán találkozunk, csak facen beszélünk, ha tudunk. Ő amúgy most lesz 24 éves a Fősuli mellett dolgozik is, ezért látom néha csak.
L/20
Igent mondtam a páromnak, hozzá költözök, mert májustól már amúgy is lesz a suli mellett munkám..de ezzel nem tettem boldoggá, csak egy "okét" kaptam. Még annyit kért, hogy..ha találkozok a fiú barátommal akkor szóljak neki erről mindig, mert neki ez nagyon fontos!
Őszínte leszek;( A párom tiszta kerge!!! Nem csak az a baja, hogy tegnap elkéstem, hanem már az is, hogy van egy fiú barátom akivel jóban vagyok és a 2dik legfontosabb ember számomra, hirtelen minden apróság zavarni kezdte és tegnap azt is kibökte, hogy eltiltana a fiuktól, mert nem normális, hogy nekem egy lány barátnőm sincsen, csak fiúkkal tudtam barátkozni eddig. Röhejes a párom, soha nem szokott ilyen gyerekes lenni, általában én vagyok az aki néha még mindig komolytalan tud lenni, ő alapvetően egy tök komoly férfi szinte mindig az és nem ilyen szokott lenni..
Most mi a gondja? Miért velem történik ez?
Azért kérte, hogy költözz hozzá, mert egy önbizalom hiányos, féltékeny kis nyomoronc és így jobban kontroll alatt tudna tartani. A baráti társaságban mindenki puszival köszön egymásnak, én is a srácoknak, a párom is a lányoknak. Ebben az égvilágos semmi nincs, az meg egyenesen szánalmas, ahogy vergődik más srácok társaságában, hogy megmutassa, hogy te aztán az ő tulajdona vagy, rád se merjen nézni senki... :D
Az egyetlen hiba amit elkövettél, hogy nem szóltál neki, hogy késel. De nekem eszem ágában nem lenne ezek után odaköltözni.
Ezek a dolgok mindig is zavarták, csak próbálta leplezni, nem akart rossz lenni, azt hitte eltudja majd fogadni és most tört ki belőle. Ezeket tapasztalatból mondom. És egyáltalán nem védem, nem épp a legjobb módszer ilyen módon viselkedni és megbeszélhette volna veled nyugodtabban is...
Vannak olyan emberek akik egyáltalán nem hisznek a fiú-lány barátságban, köztük én is. Ez nem azt jelenti, hogy nincs is, csupán mindenki máshogy vélekedik. A páromnak is van, hasonlóan éreztem mint a párod, nem értettem miért van szüksége már nőre is, aztán annyit beszélgettünk a témáról hogy mára már elfogadtam és elhittem, hogy ő csak és kizárólag barát.
A párodból most törtek elő ezek a felgyülemlett dolgok, amik végig zavarták, mindenképp hagyj neki időt lehiggadni. Aztán mindenképp üljetek le higgadt emberek módjára beszélgetni, hagyd hogy kiadja az érzéseit, elmondhassa mi is zavarja igazán. Aztán mond el, hogy te mit gondolsz erről és hogy neked ő az első. Kössetek kompromisszumot, ha tényleg szereted akkor nem nagy kérés, hogy pl a puszilkodásról mondj le. Egyébként én sem értem miért kell a haverjaival is puszilózni? Gondolom nem olyan ritkán találkoztok, hogy ilyen köszönésformában kell köszönni.
Ha egyébként jó a kapcsolatotok, és nem rendszeres az ilyen kiakadása akkor mindenképp elkell rendeznetek úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Mindenkinek vannak ilyen ideiglenes tikkjei, amikor túlzásokba esik... Hajrá!21L
Nem, amúgy nem szokott ilyen lenni, ezért is meglepő számomra ez a viselkedése most.
Neki sok barátja van, havonta talán 2x ha elmegyek vele a baráti körébe akik inkább fiúkból állnak, és már a legelső alkalomkor az egyikük átölelt és megpuszilt, így a következő is és mindenki..baromira kedves, rendes, vicces barárai vannak a páromnak, mindenkinek jó humora van, nagyon közvetlenek másokkal és hamar befogadott a kis társasága. Tényleg csak megszokássá vált ez, a fiú barátom is mindig így köszön ha lát engem, vagy csak megölel. De a párommal ha megyek valahova és találkozunk az ismerőseivel akkor nincsen puszi, csak néha ölelés, de változó ez, mert nem mindig akadályoz a párom és olyankor ha nem fogja a kezem,vagy húz magához, mindenkit megölelgetek, meg érdeklődnek és szerintem mindig is örültek annak, hogy a barátjukkal aki az én párom ilyen jól megvagyunk. Na mindegy, nem hiszem, hogy ez annyira fontos lenne, sokkal inkább az esett rosszul, hogy csak most hozta fel ezt, hogy nem szereti ha a fiú barátommal töltöm az időmet stb.
Csak egyetlen kérdés: neked hogy esne, ha ő egy lánybarátjával találkozgatna, miatta késne egy órát anélkül, hogy neked jelezné, a facebookon csetelgetne vele stb. Próbáld magad beleélni a helyzetébe.
A késéssel nem csak az a baj hogy késtél és nem szóltál, hanem hogy ő egy órát várt rád miközben te a fiú barátodnak tettél meg egy szívességet, tehát előrébb soroltad mint őt, a párodat. Ez engem is kiborított volna.
A másik: mi csak a te nézőpontodat ismerjük. Lehet hogy ő azt tapasztalta hogy a fiú barátod úgy néz rád mint egy nőre aki vonzó számára, még ha te nem is veszed észre.
Amúgy nagyon gyerekes vagy, ez az írásodból is látszik, képtelen vagy összefüggően megfogalmazni egy szöveget. Nem kötekedni akarok, de az a gondja, hogy gyerekként viselkedsz, szeszélyes tiniként. És azért veled történik ez mert nincsenek rendben a prioritásaid.
Oké, akkor gyerekes vagyok. Nem köteleztem rá, hogy maradjon velem, ha nem tud elfogadni menjen aztán legyen boldog valaki mással.
És tévedsz: Ez az egész túl van kombinálva, elmondtam neki világosan, tisztán és érthetőn a késésem okát, fordított esetben én ezt megértettem volna, nem borulok ki azért, mert nem csak én létezek számára azért ekkora cirkuszt soha nem rendeztem mint ő most. Arról meg nem tehetek esetleg ha a fiú barátom nőként tekint rám, de ez sem így van csak a párom képzelődik és feltételezi a legrosszabb dolgokat,pedig nem én vagyok az aki világi életet él. A nők többsége pedig férfiként tekint rá. Most mit csináljak, de őszíntén? Nekem van egyetlen fiú barátom akivel néha tudok találkozni, most kért tőlem valamit, persze, hogy segítek neki, ha tudok. Azthittem időben elintézek mindent, de késtem. Oké, hogy rosszul esett ez neki, nagyon sajnáltam a történéseket, de a háborgásának azon része ami arról szólt, hogy csukott szemmel járkáljak a nagy világban, ne is nézzek senkire, és csak Ő létezzen számomra az azért már sok volt!
Bocs, hogy infantillis vagyok, ha ennyire zavarja a páromat ez, akkor menjen és legyen valaki olyannal aki iQ bajnok stb.
Mellesleg ő is azzal chatel akivel szeretne, nem fogok ezért hisztizni, gondolom ő is beszél lányokkal, nem zavar, bízok benne, velem van nem velük, ha meg, megakar csalni azt bármikor megteheti.
Dehogyisnem akadnál ki, legalább nekünk ne hazudj! Te lennél legjobban felháborodva, hogy miért más csajokkal találkozik, ha késne.
Mellesleg neked nem rohadtul alap, hogy felhívd, hogy lehet, késel? Én türelmes nő vagyok, de meg tudnám fojtani azt, aki az időmmel játszik, vagy egy nyomorult smst sem képes dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!