Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak időszakok, mikor jobban szeret?
Fél éve van egy csodálatos párom, akivel 5 hónapja élek együtt. Egy dolgozó, határozott férfi, akiben úgy érzem, megbízhatok. Gyakran érezteti, hogy szeret, főleg a tetteivel. Vannak olyan időszakok (néhány nap, vagy akár 1-2 hét), mikor az átlagosnál jobban érezteti, hogy szeret. Ilyenkor sokszor, és erősen ölel át, hosszabb időkre, és mondja is, hogy mennyire szeret engem (akár napi 3-4-szer is, pedig van, hogy napokig nem mondja magától), tehát teljesen lelkes. Nagyon szeretem ezeket az időszakait. Csak úgy kíváncsiságképpen érdekelne, hogy ez mitől lehet? Hogy néha ennyivel jobban szeret, vagy legalábbis ennyivel jobban érezteti? A mostani hétvégét végig kettesben töltöttük, kikapcsolódtunk, kirándultunk, nagyon jól éreztük magunkat, és azóta ilyen. Nem a kanossága miatt van, mert általánosan mindig ugyanannyit szeretkezünk... ez inkább érzelmi jellegű dolog.
25/L (Ő 28/F)
Alapból valóban nem ilyen, nem szokta kimutatni az érzéseit, legalábbis a kapcsolatunk elején beszéltem vele erről, és ezt mondta, meg azt is, hogy az előző kapcsolataiban egyáltalán nem is beszélt érzésekről. A barátainak, családjának sem szokta kimutatni, úgyhogy lehet rátapintottál a lényegre. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!