Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 25 éves kor körül mennyi idő után célszerű összeköltözni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy mindkét félnek normális, stabil munkahelye van, egymással is jól megvannak. Egyébként egy városban élnek, tehát összeköltözés nélkül is megoldható a találkozás.
Mikortól "nem korai?"?
Kérlek írjátok oda a válaszhoz a nemeteket is.
2017. ápr. 29. 12:56
12/26 anonim válasza:
Erre nincs szabály,ahogy ti érzitek,ahogy ti döntötök.
Mondjuk azt nem értem,hogy neked az miért fontos,hogy idegenek mikor költöztek össze.
13/26 anonim válasza:
Én pl. nem költöznék össze senkivel, csak a férjemmel. De ez az én véleményem.
Rajtatok múlik, beszéljétek meg. Az az ideális, ami mindkettőtöknek jó.
14/26 anonim válasza:
#8 engem pl krvára nem érdekel a magánügyeimben mások meglátása!
15/26 Költőnő? válasza:
Hát nálunk pl kettő év alatt ért meg az elhatározás. Mondjuk voltak egyéb tényezők is, előtte már egy olyan fél évvel biztos, hogy szóba került már.
16/26 anonim válasza:
1 év után simán belefér ha tehetitek.
17/26 anonim válasza:
Mik ezek a válaszok, te jó ég :DDD
Mi gyakorlatilag azóta együtt élünk, hogy összejöttünk és élete legjobb döntése volt.
18/26 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem, hogy miért idegesít ennyire egyeseket ez a kérdés:D
2017. ápr. 29. 20:31
19/26 anonim válasza:
Szerintem olyan fél év után már nem korai. (persze csak akkor ha egy héten többször találkoznak és nem mondjuk csak hétvégén vagy heti egy napot mert akkor a félév nem sok) Egy év elteltével viszont már furcsállnám, ha a párom nem akarna összeköltözni, hiszen akkor derül ki, hogy működik e. Másfél évet várnék maximum, ha ennyi idő alatt sem akarna összeköltözni akkor nem egymást keressük.
20/26 anonim válasza:
13# csak kíváncsiságból kérdezem ha nem költöztök össze, akkor hogy tudjátok megismerni egymást úgy, hogy el tudd dönteni, hogy hozzá akarsz menni? Szerintem ez nagyon nagyon felelőtlen döntés. Együttélésnél derül ki igazán, hogy ki mihez hogyan áll hozzá és mennyire működőképes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!