Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar döntés 1 hónap után összeköltözni a párommal?
en harom honap utan koltoztem ossze a baratommal, abbol egy honapig nem tudtunk talalkozni (az utolso 1 honapban). ha nem jon ossze, az nem azert lesz, mert tul gyors volt.
egyebkent a kerdesedbol ugy tunik, inkabb menekulnel hozza abbol, ami van. nem a legjobb. tehat 3 HETE ismered/vagytok egyutt. szerintem ez annyira se eleg, hogy tudjatok, hogy sokat akartok egyutt lenni.
regen nagyon divatos volt hamar osszehazasodni ugyanebbol az okbol: rossz a csaladdal lenni, fuggetlenedes... szerintem egyedul akkor jo dontes, ha tenyleg ot akarod, nem csak az osszekoltozest.
amugy errol megkerdezted ot is?
Ugyanez volt nálunk is, mint az utolsó válaszolónál.
Mi már előtte ismertük egymást másfél éve, de mikor összejöttünk, valahogy természetes volt, hogy minél többet szeretnénk majd együtt lenni, így egyre több cuccomat vittem át hozzá, emlékszem, mikor ikeás szatyorral villamosoztam át hozzá, mert benne volt a télikabátom. :)) Szóval így kb. 3-4 hét leforgása alatt költöztünk össze.
Gyorsnak tűnik, de hát erre nincs szabály.
Ha úgy érzitek, hogy ideje, akkor hülyeség azért várni, hogy ne tűnjön túl gyorsnak!
Semmit nem tudsz rola egy honap alatt
Hany pasival batyuzol majd meg ossze mire ferjhezmesz ?
"Semmit nem tudsz rola egy honap alatt"
Pont azért költöznek össze, hogy minél jobban megismerje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!