Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözés vagy ne? Mit tegyek?
A barátnőm minden áron elakar költözni otthonról és össze akar velem költőzni még szeptemberig, de én viszont még nem most terveztem a költözésem, pláne nem az összeköltözésemet valakivel, az anyagiakkal az én részemről nincs probléma, az ő részéről inkább, viszont én inkább az egyetememet fizetném(csak fizetősre tudtam bejutni, túl magas volt a pontszám a szakom 500/467...)ha már képes vagyok havi majdnem 90-est kiadni albérletre. Szeretem őt, csak egyszerűen ez hosszútávon kifizetődőbb lenne(neki is mert ő is fizetősre megy) mint az, hogy most összeköltözzünk, mert aztán fizethetem a diákhitelt... Viszont ezen ő megfog sértődni és valószínű hiszti is lesz, talán szakítás is, viszont nem akarom őt elveszíteni.
előre is köszi a válaszokat és kérlek mindenkit, normális véleményeket írjon.
19/F
Ezt így mondd meg neki. Nem kell összeköltözni ennyi idősen, főleg hogy az elmondásod alapján neki nem is adottak a feltételek anyagilag. Valószínűleg pont ezért szeretné.
Ja! És ezt nőként mondom.
Tanulj szépen, ráérsz még az ilyen dolgokkal bőven, nem tudom neki miért ilyen baromi sürgős..
Megsértődik? Tegye..de nélkülem!
Egyedül is el lehet otthonról költözni...
Azt nem értem, hogy miért nem vele beszéled meg ezeket kapásból. Miért nem kommunikáltok rendesen? A legalapvetőbb hiba. El kéne érned, hogy megértse, hogy miért nem akarsz most költözni. Amíg hiszti van, addig et nem volt sikeres. Véleménykülönbség mindig lesz, de hiszti, sértődés ne legyen.
Úgyhogy beszéljetek róla sokat, értsétek meg egymás nézőpontját, ahol kell, erősítsétek meg egymást, aztán találjátok ki, hogy mi legyen. Mi innen nem tudunk mit mondani.
NNEEEE. Élj, apukám, mielőtt igába hajtod a fejedet!!!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!