Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek 25 éves kor körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 25 éves kor körül mennyi idő után célszerű összeköltözni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy mindkét félnek normális, stabil munkahelye van, egymással is jól megvannak. Egyébként egy városban élnek, tehát összeköltözés nélkül is megoldható a találkozás.

Mikortól "nem korai?"?

Kérlek írjátok oda a válaszhoz a nemeteket is.

2017. ápr. 29. 12:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%

Ha az van amit felsoroltál szerintem 1-2 hónaptól már nem korai.

30/f

2017. ápr. 29. 13:04
 2/26 anonim ***** válasza:
55%

szerintem meg 1-2 hónaptól krvára de korai.

Amikor ti össze akartok költözni akkor. Nehogy már más mondja, meg, hogy mikor kell..

2017. ápr. 29. 13:07
 3/26 anonim ***** válasza:

Ennek nincs meghatározott ideje.

Mi két év után költöztünk össze. Ismerősék hasonló korban közel 8 év után. De ismerek olyat is, aki két hónap után összecuccolt a pasijával, mert mire várjon?

Három különböző példa, és én azt mondom, hogy egyikünk sem döntött rosszul. A hasonló kor és körülmények ellenére mindenki más, és mindenkinek más a normális.

Szóval, erre nincs konkrét időpont. Ez teljesen rajtatok múlik.

Ha most nem lenne párom, és ismerkednék valakivel, biztosan nem várnék éveket - lassan családot szeretnék, és ebbe nem fér bele a 4-5 év járogatás, hogy eldöntsük, mit akarunk egymástól.

26N

2017. ápr. 29. 13:07
 4/26 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem kell sokat várni, ha hosszú távra terveztek. Minél előbb derüljön ki, ha nem megy az együttélés, mert nagy igazság, hogy lakva ismerszik meg az ember. 25 évesen elég érettek vagytok hozzá. 27/f
2017. ápr. 29. 13:08
 5/26 anonim ***** válasza:
40%
nincs optimális idő, mi 1 nap után költöztünk egybe, azóta, 20 éve, együtt vagyunk
2017. ápr. 29. 13:12
 6/26 A kérdező kommentje:

Nyilván ez mindenkinél és minden élethelyzetben más. A kérdésem arra irányult, hogy TI hogy gondoljátok, NEKTEK kb. mikor férne bele.

Szóval nem azt várom, hogy mások döntsék el helyettem, hogy mikor "kell" összeköltözni, nekem is megvan erről a saját meglátásom, csak most mások álláspontjára vagyok kíváncsi.

Köszönöm a válaszokat. És várok még további véleményeket is.

2017. ápr. 29. 13:19
 7/26 anonim ***** válasza:
51%

ha megvan a saját meglátás, akkor nem tök 8, hogy a többieknek mikor jó, hisz az a saját meglátásuk lesz...

De ha ennyire érdekel már rég elmúltam 25, de minimum 1 év járás! Elég baj az, hogy más lakva ismeri meg a másikat, simán meg lehet ismerni nem lakva is!

2017. ápr. 29. 13:26
 8/26 A kérdező kommentje:
Miért, ha van egy meglátásom, akkor nem érdekelhet másoké?:D
2017. ápr. 29. 13:28
 9/26 anonim ***** válasza:
Nagyjából egyetértek, de inkább azt mondanám, hogy minimum 2 év.
2017. ápr. 29. 13:30
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha komolyan gondoljátok, akartok házasodni meg gyereket akkor 1 év, ha még nem vagytok biztosak benne akkor 2 év. De 3 évig már nem érdemes várni, ha addig nem kezditek el komolyan gondolni a dolgot akkor már nem is fogjátok.

21N

2017. ápr. 29. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!