Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás a pasim és elhanyagol mit tegyek?
Hagyd ott. Vagy bírd rá hogy vegyen vissza, csak akkor ne sírjál azért hogy nem hoz neked elég pénzt...
Bár vannak munkamániások, akiknek ez a hobbija, így nem mondhat le róla.
Nem lehet, hogy annyira szereti a munkáját, hogy ez a hobbija is, ezért foglalkozik vele a szabadidejében is? Ritka, de van ilyen, én is ismerek embereket, akik otthon sem állnak le, nem a pénzért, hanem mert egész egyszerűen szeretik csinálni. Szóval az még önmagában nem lenne olyan nagy gond, hogy otthon is előveszi a munkát, de ha emellett tényleg nem jut rád ideje, az már baj, hiszen a hobbi miatt sem szabad a párunkat elhanyagolni...
Szerintem beszéljétek meg ezt komolyan, de ne csak úgy, hogy félvállról rápirítasz, hogy "Már megint nem foglalkozol?!", hanem egy nyugodtabb pillanatban üljetek le, csak erre figyeljetek, és komolyan beszéljétek át. Mondd el, hogy neked egy kapcsolatban szükséged van az együttlétre, a közös programokra, hogy rád is jusson idő, de ha neki a munkája ennyivel fontosabb, akkor nem illetek egymáshoz és nincs értelme a kapcsolatnak.
WTF? Te vagy vele, nem?
Egyébként ha a barátnőm a "pasijának" nevezne, én is munkamániás lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!