Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az együttélés óta a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az együttélés óta a párom teljesen elhanyagol, magával sem törődik, és folyton "úton " van, csak aludni jár haza. Legyen vége?

Figyelt kérdés
Minden nap elmondja, hogy szeret, de én ezt csak szex közben érzem. A mindennapokban annyira semleges felém, mintha csak lakótársak lennénk.Vajon mitől lehet ez?
2015. nov. 12. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom hulla fáradtan ér haza annyit dolgozik és örül ha él..
2015. nov. 12. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondani lehet bármit,szex közben meg én is szeretek mindenkit:D

Ha nem tudja kimutatni az gáz,beszélgess el vele.Bár ha csak az együttélés óta ilyen akkor lehet megunt vagy keruli a vitákat vagy ki tudja.

Ha fáradt akkor a szexhez is fáradt lenne.

2015. nov. 12. 21:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem a munka miatt, hanem a haverok miatt. Nyolc órát dolgozik csak és nem mindennap. Az együttélés előtt volt rám ideje mindennap...próbáltam tolerálni, de ami sok az nekem is sok...
2015. nov. 12. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor az van hogy már megkapott és nem vagy érdekes neki,de van aki főz,mos takarít rá ő meg mehet haverozni és amikor kell akkor van kivel szexelnie.

Ha valakinél csak szex közben érzed hogy szeret azt nagyrészt a testi vágy okozza.Ha máshogy semmi jele nincs akkor ott nincs is semmi.

2015. nov. 13. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
ha ez valóban így van, az baj..
2015. nov. 13. 07:47
 6/7 omba ***** válasza:
100%

Azért nem érzed, hogy szeret, mert nem szeret.

A szeretett nem szöveg, hanem tevékenység - és jóval több a szexnél.

Eddig viselkedett, hogy megszerezzen, most meg szépen visszatér a saját elgondolásai szerinti élethez, abban meg nem sok szereped van, ahogy látszik.

2015. nov. 15. 00:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Hűha, de régi kérdés :) a tanácsaitokat meghallgattam, és végül szakítottam. Azóta van egy új barátom, akivel mindjárt két éve együtt vagyunk, és hatalmas a boldogság és szerelem még mindig :) így utólag, ha valaki olvassa még ezt a kérdést csak annyit tudok mondani, hogy ne féljetek lépni, nem kell egy rossz kapcsolatban benne maradni.
2018. márc. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!