Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ruhavásárlás és párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruhavásárlás és párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt, csak ez tűnik jó kategóriának. Meg ruhamániás sem vagyok, de ez a kérdés most a ruhavásárlásról szól.

Szóval mikor ruhát vásárolok, folyton ott lebeg a szemem előtt, tetszene-e a barátomnak. Hogy a barátnőimnek tetszik-e, már rég nem érdekel, gimiben még érdekelt. Max annyira befolyásolnak, hogy tali előtt átsuhan a fejemen, miben tetszenék nekik a legjobban, igyekszem azt felvenni. Persze az első mindig is az volt és jelenleg is, hogy nekem tetsszen a ruha.

Na mindegy, és a barátnőim észrevették ezt hogy nézem, próbálom megsaccolni folyton, mi tetszene a barátomnak. És ezt szóvá tették, hogy ez milyen már.

Amúgy eddig észre se nagyon vettem ezt a tulajdonságomat, csak most. De szerintem nincs benne semmi. Olyan sosincs, hogy valami ami nekem nem tetszik, azt megveszem mert a barátomnak tetszik. De sokszor van, hogy valami nem rossz, csak annyira nem győz meg, csak elfogadnám ha ingyen lenne, viszont tudom hogy a barátom szeretné ezt rajtam, akkor hajlok felé hogy megvegyem. Általában előtte küldök neki képet a próbafülkéből. Meg olyan is van, hogy valami tetszik nekem, de annyira nem győz meg, vagy drága, nem olyan fontos, és tudom, hogy a barátomnak nem annyira tetszik, akkor tuti nem veszem meg, sőt, egyből el is felejtem. De ilyenkor is előtte rákérdezek fotó alapján.

Olyan még sose volt, hogy nekem valami tökre tetsszen, neki mag egyáltalán nem, akkor tuti megvenném, viszont nem lenne felhőtlen az örömöm.

Ja, meg amúgy anyám is beszólt, miért fotózom le és küldöm el a ruhákat a barátomnak. Neki se tetszik.

De a barátom is gyakran megkérdez a ruháról amit tervez venni és nagyobb tétel, meg sokszor mentem vele és olyankor kikéri a véleményem. Meg egyébként is kb. tudja hogy mit szeretek, és tuti hogy azt valamennyire szem előtt tartja.

Szerintem ez alap dolog... Nyilván nagyon akarunk tetszeni a párunknak.

A másik amin a barátnőim meghökkentek, az hogy néhány ruhadarabomat a barátom vette nekem. Hátizsákot, bőrdzsekit, kulacsomat. Jó, az nem ruha, de igazából kiegészítő.

2017. ápr. 19. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
A lényeg elsősorban, hogy neked tetsszen. Illetve, hogy a barátodnak is. De úgy vagyok vele, hogyha stílusosan öltözködsz és olyan ruhát hordasz, amiben jól is érzed magad, akkor nem a ruha miatt lesz elvarázsolva a barátod, hanem a jó kisugárzásod miatt. Ilyen szempontból szerintem a pasikat kevésbé érdekel, hogy mi van rajtad. Nézzen ki valahogy, legyen nőies és tudd viselni. Ez a lényeg. :)
2017. ápr. 19. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Ugye nem vagy több 15-nél.
2017. ápr. 19. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Huuú, micsoda problémák! 😊

Tiszta felüdülés a válás, alkoholizmus, és az álruhás királyfi után, de tényleg.

Egyébként meg, mindig azt tedd és úgy tedd, ahogy te szeretnéd! Nem érdekes se a barátnőid fujjogása, sőt anyukádé sem. A barátodnak meg neked megfelel így, igazodtok egymáshoz, és ez nagyon szuper.

Csak így tovább! 😊

2017. ápr. 19. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Nincs ezzel semmi gond. Van egy pasid, akibe szerelmes vagy és érdekel a véleménye. Természetes, hogy egy kapcsolatban tetszeni akarsz neki és láthatóan ő is tetszeni akar neked. Ha nektek kényelmes, akkor senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit csináltok. És láthatóan, ti jól megvagytok. Figyelmesek vagytok és törődtök a másikkal.

A gond az, hogy manapság egyesek túltolják az egójukat és jönnek olyan idióta szövegekkel, hogy magadnak legyen jó, még akkor is, ha úgy rosszul érzed magad. Mert ők tudják a tutit és megmondják. Egyszerűen tojd le az ilyen primitív embereket. Igazából 2 bites az agyuk és nem tudják a tutit, csak akarják tudni.

Sok boldogságot nektek és hajrá, egymással törődjetek, ne másokkal! :D

2017. ápr. 19. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, en soha nem azt neztem, hogy a baratnoimnek tetszenek-e a ruhaim, nem is teljesen ugyanaz a stilusunk. A baratom velemenye joval fontosabb. Mondjuk az ove is mas mint az enyem, o acelbetetes bakancsba oltoztetne, en meg olyat fel nem veszek :D De amugy tud rendes velemenyt mondani a noies ruhaimrol is. A random lanybaratok kb az utolsok, akiknek a velemenye erdekel, ha a ruhaimrol van szo. Az en velemenyem pedig az elso.
2017. ápr. 19. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
nálunk természetes, hogy belegondolunk, hogy a másik mit szólna hozzá, együtt és külön is szoktunk vásárolni ruhát magunknak, 26 és 40 évesek vagyunk
2017. ápr. 20. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem sose érdekelt ennyire, hogy másnak tetszik-e az öltözékem. Ha valami meggyőzött, megvettem, legfeljebb otthon mutogattam büszkén a páromnak vagy a családtagjaimnak és örültem a pozitív visszajelzéseiknek. Lehet, hogy ugyanígy vannak a barátnőid és anyukád is, ezért furcsállják az egészet.
2017. ápr. 20. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Segítek, tini párkapcsolat kategória.
2017. ápr. 21. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!