Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Él valaki még rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dickblood kérdése:

Él valaki még rajtam kívül kényszerből az exével?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pár hónapot éltem vele szakítás után.
2017. ápr. 6. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Kényszerből? Bezár a pincébe, vagy fegyvert tart a fejedhez? Esetleg zsarol valamivel?
2017. ápr. 6. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen! Nem tudjuk megoldani a különköltözést! Ő néha az új pasijánál alszik ugyan, de mégis egy lakásban élünk már fél éve. És nem is látom a megoldást.. .
2017. ápr. 6. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Kulfoldon eltunk egy lakasba.Szakitas utan is par honapot,de katasztrofa volt.Mindketten menekultunk a lakasbol,es oltuk egymast.
2017. ápr. 6. 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálam is az volt, hogy szakítás után nem tudtuk megoldani a külön költözést, a gyerekem apját meg azért csak nem teszem ki az utcára. Ő keveset volt itthon (kapcsolata is volt már), de azért így is elég kellemetlen volt és nem is nagyon volt neki sietős a költözés. Akkor lett az, mikor nekem is lett valakim.
2017. ápr. 7. 00:07
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem, mert aki akar az el tud költözni :D Ennyi.
2017. ápr. 7. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:

#6!

És gondolom aki akar, az a 140 ezres fizetesebol ki tud fizetni 100e-et albérletre, 10e-et bérletre és akár még a rezsit is tudja fizetni és ha akar még enni is tud!

Gondolkozz már, ember! Nem csak attól függ, hogy akar vagy nem akar!

2017. ápr. 7. 13:04
 8/11 anonim ***** válasza:

# 6: Sokéves kapcsolatot nem nagyon lehet egyik pillanatról a másikra lezárni, rengeteg szál köti össze a feleket. Nekünk évekbe telt, mire az összes szálat sikerült elvarrni (családi összefonódások, közös baráti kör, sok közös tevékenység, közös tulajdon... nem olyan egyszerű ám ez!)

Ami pedig a különköltözést illeti: gondolj bele, hogy két ember x évig közösen fenntart egy háztartást (közösen fizetnek mindent, együtt veszik a berendezéseket: minden közös!). Annak sem egyszerű ám, aki marad, mert - ez tapasztalat - tökre nem mindegy, hogy egyedül fizetem a költségeket, vagy ketten fizetjük. (Saját tulajdonú ingatlan, tehát itt nem arról volt szó, hogy keresek egy olcsóbb albérletet gyorsan...)

Természetesen meg lehet oldani mindent, de IDŐ! Nem megy egyik napról a másikra.

2017. ápr. 7. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:

A franc sem érti. Most együtt lakom a párommal, aztán összeveszünk...oké, akkor ő is keres egy másik lakást, költözzön össze mással és én is meghirdetem a kiadó szobát (másfél szobában a kis szobát stb.) vagy elköltözöm máshová.

Inkább, minthogy az exemmel lakjam együtt, akivel nyírjuk egymást.

2017. ápr. 7. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:

# 9: Nem kötelező nyírni egymást.

Nem minden lakás elrendezése olyan, hogy oda egy vadidegen ember beférjen.

Ha a lakás közös tulajdonú, akkor az elköltözőt lakáshasználati díj illeti meg, tehát lényegében a maradó fél költségei csak nőnek a költözéssel.

Esetünkben pedig van már közös gyerek is, az ő érdekeire is tekintettel kellett lenni.

Nyilván egy pár éves együttélést sokkal könnyebb lezárni, mint egy több évtizedes házasságot, ahol gyerek és közös tulajdon is van.

2017. ápr. 7. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!