Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok az teljesen normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az teljesen normális ha a suliban úgy érzem a lányok átnéznek rajtam annak ellenére hogy mondták korábban lányok hogy helyes vagyok? 21/F

Figyelt kérdés

Kifejezetten jól öltözködök, tiszta vagyok, rendesnek tartom magam, tanult vagyok. Mondjuk nem vagyok szószátyár, általában csendben vagyok de az önbizalmam azért nem egy tátongó fekete lyuk.

Le kellene állnom beszélgetni ezzel azzal hogy észrevegyenek, rámmosolyogjanak stb?

Ha nem beszélek úgy érzem esélytelen.

2017. márc. 27. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatal korban elég gyakori, hogy az ember egy senkinek érzi magát. Hogy csak egy vagy a sok közül, nem vesz észre senki. Azért, mert az önbizalom ebben a korban még nem stabil, még csak épülőben van. Ne aggódj, ez nemtől független, a lányoknál is gyakori. Nézd meg a Linkin Park - Numb c. videóját, annak is ez a témája.
2017. márc. 27. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Az nagyon is befolyásos dolog ilyen korban, hogy mennyire veszel részt a társasági dolgokban. Én tapasztalatból mondom én nagyon csöndes személyiség vagyok alapvetően be nem áll a szám, ha komfortosan érzem magam, de nehezen állok le idegenekkel beszélgetni és konkrétan a csoporttársaim úgy elmentek mellettem a suliban, hogy még csak egy sziát se löktek oda. Próbálj meg kicsit nyitni az emberek felé hátha az segít.
2017. márc. 27. 17:39
 3/3 anonim válasza:
2. én is így vagyok vele:DD csak én jelenleg vagyok ilyen helyzetben:D
2017. máj. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!