Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális hogy nem kifejezetten a helyes fiúk tetszenek, hanem a csúnyábbak?
Így az az érzés izgat, hogy a fiúnak én lehetek a szép barátnője.
Örülök annak hogy én lehetek a szép barátnője mégha ő nem is a legjóképűbb.
#1 te folyton csak képet kérsz.:-D
Ui: Úgy sem kapsz.;-)
A dolog indoklása az, ami gondot jelent (pszichológia értelemben). Alapesetben mindenki olyan társra vágyik, akihez vonzódni tud, függetlenül attól, hogy mások milyennek látják. Nem kell ahhoz adonisznak lenni egy férfinak, hogy a társa vonzónak lássa...
Esetedben viszont nem erről van szó, hanem a saját önértékelésed igyekszel fenntartani azzal, hogy jobban nézel ki a társadnál. Ez arra utal, hogy az önértékelésed egyáltalán nem stabil, függ a külső körülményektől, tehát relatív.
Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de a relatív önértékelés, ami csak mások leértékelése révén érhető el erősen utal nárcisztikus személyiségzavarra. Ennyiből persze nem lehet megállapítani, de nekem eléggé úgy tűnik, hogy te a kapcsolatban nem az intimitást, a kölcsönösséget keresed, hanem a külvilág felé igyekszel a saját szépséged hangsúlyozni azzal, hogy előnytelenebb külsejű partnert keresel. Ez pedig azt jelenti, hogy a párod csak egy eszköz számodra.
Az, h vki jokepu-e vagy sem, az teljesen relativ. Ha megnezed, Adrian Brody a 100 legjobb jokepu pasi kozott van nok szavazatai alapjan. Hat, Adrian Brody minden, csak nem jokepu :D
Ha vonzodsz hozza, akkor minden okes, a lenyeg, h mukodjon a kemia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!