Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jut eszembe szex közben az, hogy a párom kivel, meg hogy feküdt le rajtam kívül?
Mégis nálad kötött ki.... beteg dolog ilyenen fantáziálni.
Annyira uncsi a dolog? Az viszont baj!
Hát én nem járnék eleve olyan Casanovával, aki már a fél várost megfarkalta.
Már csak azért sem, mert nem tudnám magam így különlegesnek érezni, plusz én félnék a betegségektől is. Pedig azért a gumi nélküli szex nekem egy komoly párkapcsolat része.
Még ha előtte vagy utána agyalsz ilyenen, azt el tudom képzelni, de miért pont közben? Olyan pocsék vele a szex? Kapcsolj ki arra a kis időre, mert élvezhetetlenné fognak válni az együttlétek.
Egyébként is gáz az egész, súlyos bizalmi problémákra utal, ha ilyen gondolataid vannak.
Aztán te pontosan honnan tudod kivel volt meg hogyan?? Sztem, van olyan, amiről sejtésed sem lehet. De, nem is kell.
Na, ez volt a dorgálás.
És, h segítség és megnyugtassalak:
nekem nem sok pasim volt, de mindegyikkel más volt, sőt, mintha én is kicsit másmilyen lettem volna velük. A pasidnak sem oyan veled, mint mikor Gizivel volt, másképp mozdulsz, más hangokat adsz ki, más milyen dolgokat szeretsz, stb.
A veled való együtléte soha nem lehet olyan, mint mással! Senki nem lehet olyan, mint Te.
Érted?
Na, megnyugodtál? :)
Hanem, akkor hüle vagy. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!