Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti miket tartotok az éjjelisze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miket tartotok az éjjeliszekrényben az ágy mellett?

Figyelt kérdés
Gondolom olyanokra ami kellhet egy együttélés során. Mellettem van parfüm, deo, szájspray, rágó, intim törlőkendő, pzs, ajakbalzsam, szájfény. Így reggel egyből friss vagyok. Nektek mi van? Mivel lehetne még kellemesebb az esetleges reggeli szex?
2017. ápr. 4. 17:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Szoval a reggeli zuhany utan nem szexelhetek 6 oraval kesobb egy ujabb zuhany-fogmosas kombo elott? En az esti zuhany utan dezodorozok, meztelenul alszom es nem harom reteg dunnaba takarozom, igy nemigen szoktam csopogni az izzadsagtol 6-8 ora alvas utan sem. Mikor jobb ido van, az ablak is nyitva van resnyire es nem fulled be ilyenkor sem a szoba. Ja, az agynemu is rendszeresen van mosva.

Oralis szex meg altalaban nincs reggel, reggel gyors, de szenvedelyes szex van, nem masfel oras gyonyortura, mert en aztan fel nem kelek annyival korabban reggel, hogy ilyen hosszu menetek beleferjenek.

2017. ápr. 5. 14:42
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Szemkötő, rózsaszín plüssbilincs, vibrátor, papírzsepi, nedves törlőkendő, innivaló, péniszgyűrű.

Viszont mi szex előtt mindig kimegyünk reggel fogatmosni, nekem a rágó nem elég, fogmosás nélkül nem jó csókolózni.

2017. ápr. 5. 16:23
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes, páromat kifejezetten zavarná orális szex előtt a törölgetés. Volt már rá példa, hogy nedves törlőkendőt használtam előtte (más okból, mellékes), és kifejezetten panaszolta, hogy olyan, mintha a szappantartót nyalogatná... :D Szóval ez nálunk nem lenne az igényesség jele.

Ettől függetlenül egyébként nekem is ott van a nedves törlő az ágy mellett, de én szeretkezés után használom, hogy ne kelljen rögtön zuhanyozni rohanni, helyette összebújunk inkább. Régebben törülközőt tartottunk ugyanerre a célra, de azt túl sűrűn kellett mosni, nincs ennyi felesleges törülközőnk. :D

2017. ápr. 5. 22:45
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Hosszabbító, telefon, a töltője, könyv mindig, pohár, gyógyszer, csipesz, mini csavarhúzó, kéztisztító zselé, testápoló, ajakbalzsam, zsepi, hajgumi, manikűr készlet, tükör, csoki, tablet, víz, pici lámpa.
2017. ápr. 6. 18:29
 25/28 anonim ***** válasza:

Hát ilyen baromságokon agyalnék rggel, hogy friss legyek a párom kiröhögne.

Vagy épp mászik rám, és "bocs, kedves, öt perc" - és nekiállok glancolni magam.

Szerintem fél perc után szorítana maga alá, hogy kíván, és ne marhuljak már. :D

Egyébként:

- csoki (éjszaka kell az), zsepi, meg 1-2 gumi (bár a zöm a párom oldalán van), körömlakkok, meg pár tampon (ha éjjel vanrá szükségem, egyszerűbb onnan kikapni, mint mgkeresni a fürdőben hunyorogva).

2017. ápr. 7. 09:59
 26/28 anonim ***** válasza:

Aki meg annyira büdös reggel, hogy a másik nem gerjed rá, az menjen el kivizsgáltatnia magát, mert nem normális.

Plusz télen sem kell tizenöt dunyha alatt feküdni, meg 28 fokot csinálni, és mi este (is) fürdünk, szóval reggelre nem leszünk gusztustalan szagúak.

2017. ápr. 7. 10:02
 27/28 anonim ***** válasza:

Lámpa, zsepi, víz, és a szexuális játékaink.

Nekünk spontán szokott jönni a vágy, ki se bírnánk ha akkor kezdenénk neki glancolni magunkat.Nagyon vágyromboló lenne.

Hetente cserélem az ágyneműt, nyáron heti 2x, Emellett zuhanyzás nélkül le se fekszünk.

Párom azt hinné megbolondultam ha reggel nekiállnék báli ruhát ölteni. :)

Nincs olyan szagunk reggelente mintha kikukáztak volna minket.

32N

2017. ápr. 7. 21:24
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én este lefekvés előtt megfürdök és reggelre sem vagyok büdös. Az esti krémet vagy a parfümöt még simán érzem én is magamon, a párom szokta is mondani, hogy milyen jó illatom van. :D jó, a fogmosást én is szoktam hiányolni, de ezek nélkül is nekem szokott esni majdnem minden reggel.

Azt meg nem tartom életszerűnek, hogy párod elkezdene valamit ügyködni rajtad és szólsz neki, hogy "Várj, bekapok egy rágót és megtörölgetem magam!"

De hogy a kérdésedre is válaszoljak:

1. Távkapcsolók egy kosárban

2. Zsepi

3. Kézkrém

4. Egy plüss angry bird

5. Egy fél csomag mogyoró

2017. ápr. 12. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!