Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miket tartotok az éjjeliszekrényben az ágy mellett?
Figyelt kérdés
Gondolom olyanokra ami kellhet egy együttélés során. Mellettem van parfüm, deo, szájspray, rágó, intim törlőkendő, pzs, ajakbalzsam, szájfény. Így reggel egyből friss vagyok. Nektek mi van? Mivel lehetne még kellemesebb az esetleges reggeli szex?2017. ápr. 4. 17:54
1/28 anonim válasza:
Reggel fogat és arcot mosok, nem törlőkendőzök és rágózok- az csak elfedi a dolgokat, kicsit igénytelen
4/28 anonim válasza:
Nekunk ezek nelkul is kellemes a reggeli szex. Nincs is ejjeliszekrenyunk :D
5/28 A kérdező kommentje:
Nyilván mi is mosunk fogat, de ez még azelőtt mielőtt letenném a lábamat a földre.
2017. ápr. 4. 17:58
6/28 anonim válasza:
Sikosító, papírzsepi, gésa-golyó, gázpisztoly, tv távirányító, rózsaszín plüssbilincs, orrspay.
7/28 anonim válasza:
Jelenleg? :D
-Kék nivea
-testápoló
-kézkrém
-egy váza ,amiben bambusz van (páromtól kaptam)
-egy kis só lámpa
-ceruza tartó
-egy pohár(az esti vizzem lesz benne)
-egy csoki papír(amit majd kidobok)
-egy gyertya
Egy kicsit zsúfoltság van... :D
8/28 A kérdező kommentje:
:D Itt is van más, de olyanokra gondoltam ami a reggelt kellemesebbé teheti. Az adatkábelt nem írtam, a szexuális kiegészítők meg személyfüggőek hogy kinek mi.
2017. ápr. 4. 18:09
9/28 anonim válasza:
Ágytálat. Nem kell éjjel kibotorkálni ha rámjön a szükség .
10/28 anonim válasza:
Nincs éjjeli szekrényem, de még ágyam se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!