Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévők lennétek, ha a párotok mellett olyan anyósotok lenne, mint az egykori Szomszédok című sorozatban Janka néni? Együtt maradnátok úgy is a párotokkal?
Figyelt kérdés
Nekem megfordult a fejemben, hogy komolyan tönkretehet egy olyan anyós még egy nagyon jó párkapcsolatot is, amiben alapesetben nem volnának nézeteltérések.2016. szept. 13. 16:42
1/6 anonim válasza:
Adnék neki sok piát, aztán finoman elküldeném a francba mint A VágásiFeri tette :D
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, milyen volt Janka néni, de minden azon múlik, hogy a párod hogy reagál, kiáll e melletted, felfogja e egyáltalán, hogy gondok vannak vagy kiáll az anyja mellett, adja alá a lovat, esetleg el sem akar költözni tőle. Ha utóbbi esetben kalap kabát.
3/6 anonim válasza:
Az anyós nem érdekes. Az az rdekes, a párod hogyan kezeli a dolgot. Ha az anyja befolyása alatt áll, akkor felejtős, a kapcsolatnak előbb-utóbb úgyis vége. Ha viszont nem hagyja magát befolyásolni, akkor teljesen mindegy, mit akar anyuka.
4/6 anonim válasza:
Ha elszakadt már az anyjától, akkor igen. Mert tényleg csak rajta múlik. Két ember kapcsolatába nem tud csak úgy bekavarni egy harmadik egyén, ha két feltétel teljesül: a kapcsolat erős, szilárd talajon áll és érzelmileg kellően érett emberek vesznek részt benne.
Szóval ha ez meglenne, a fejére is állhatna "Janka néni". Mi boldogok lennénk és raknánk egy számkombinációs lakatot a bárszekrényre.
5/6 anonim válasza:
Vannak rosszabb anyósok annál és a férfin múlik hogy mi lesz ennek a vége. Ha hagyja hogy anyukája belemásszon akkor te bármit csinálhatsz, az tönkre fog menni, mert anyura nem fog rászólni, ő pedig minden áron azon lesz hogy fúrjon, de ha nem hagyja akkor viszont anyuka azt csinál amit akar, akkor se ér el semmit, max szánalmas lesz és lejáratja magát...
6/6 anonim válasza:
Az én anyósom egy ro..dt számito g..i mikor még át nézegetett hozzánk gyakran össze kaptunk mióta megtiltottam hogy be tegye a lábát hozzánk mert ha megteszi le csapom a fejéééét egy fejszével (szó szerint ezt mondtam mellesleg nyugodt ember tipus vagyok tényleg) na azóta nyugi minden párom is megértette miért tettem ő is észre vette mien ember az édesanyja beszéld meg pároddal akar e sűrűbben talizni mostanában az anyós pajtással és ha nem bene engedd többé csak ha nagyon muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!