Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti miket tartotok az éjjelisze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miket tartotok az éjjeliszekrényben az ágy mellett?

Figyelt kérdés
Gondolom olyanokra ami kellhet egy együttélés során. Mellettem van parfüm, deo, szájspray, rágó, intim törlőkendő, pzs, ajakbalzsam, szájfény. Így reggel egyből friss vagyok. Nektek mi van? Mivel lehetne még kellemesebb az esetleges reggeli szex?
2017. ápr. 4. 17:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
43%
Dettó.
2017. ápr. 4. 19:07
 12/28 anonim ***** válasza:
91%
Nincs éjjeliszekrényünk. Nekünk egy jó szexhez nem kell semmi, főleg nem ilyen szarok, mint amiket a kérdező írt.
2017. ápr. 4. 19:36
 13/28 A kérdező kommentje:
:D ha épp ébredés után pár másodperccel nekikezdjük akkor nem akarok hogy 7-8órás szájszagom vagy punciszagom legyen, kellemes illatom egyen és vonzó legyek. :) Bocs hogy én NŐ vagyok, neked max vaginád van.
2017. ápr. 4. 20:26
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Te max troll vagy, nem no. Elarulom, a parodnak fel se tunne, ha elhagynad ezeket a vackokat, ugyanugy megdugna. Ha nem, akkor neked NO-kent egy kisfiu a parod, ami eleg ciki rad nezve ;)
2017. ápr. 4. 20:32
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
Csodálom, hogy nem vagy finnyás. Elvégre a jó szex testnedvekkel jár. Szex után nálad az az első, hogy hisztizve törölgeted le magadról az izzadságot? Nem értelek. :D
2017. ápr. 4. 21:19
 16/28 wiWell ***** válasza:
94%

Alja nép...

Azt azért megnézném mikor reggel az ágyban csábosan összeakad kérdezőék tekintete, aztán mindkettem kifordulnak az éjjeliszekrény felé és elkezdenek serényen szájsprayzni meg p*nát törölhetni...

2017. ápr. 4. 21:22
 17/28 A kérdező kommentje:
Orális szex előtt törlöm meg magam... Aludtam vagy 6-7-8-9 órát, gondolom én is izzadok, megtörlöm lent előtte.
2017. ápr. 4. 21:22
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Engem meg a párom cicoma helyett orális szexszel ébreszt. És nem vágja a pofákat közben. Érdekes, mi is adunk magunkra, de szerintem ez túlzás, amit művelsz.
2017. ápr. 4. 21:32
 19/28 anonim ***** válasza:
56%
Parfümök, körömlakkok, könyvek, fésűk, testápoló, dezodor, sminklemosó, krémek. 3 fiók van: a felsőben óvszer, elem, naptár, pénz és a magyarországi kulcsom; a középsőben hajszárító, epilátor; az alsóban fényképezőgép, tablet, kontroller, vibrátor, hdmi kábel és a biciklilakatok tartalékkulccsai. 22N
2017. ápr. 4. 22:40
 20/28 anonim ***** válasza:
7%

Reggel első hogy fürdök, szóval szex is csak utána jöhet. Az ilyen piperék a fürdőben vannak. Egész éjjel szagosodó nemi szervekkel nem fogom elvárni az orált,de nem is fogom csinálni. Maximum egy gyors szex fér bele és utána egyből mosdás. Nem tudom hogy szokás másnál ,(vagyis sejtem sajnos) de ez alap, hogy csak higiénikusan frissen illatosan szeretkezünk és utána sem ülök az ágyban maszatosan.

A szekrényben zsepi, ásványvíz, vitamin, telefontöltő, apró ékszer ,rágó, távkapcsoló van .

2017. ápr. 5. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!